Duunitori suosittelee
Kodinhoitaja

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Ilmoitus jätetty 19.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Työavain 45-1150-16 Vakinainen työsuhde Hakuaika päättyy 04.11.2016 kello 14:00 Vuorensyrjän palvelutalo , Vuorensyrjä 7 00770 Helsinki Sosiaali- ja terveysvirasto, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut -osasto Terveydenhoitoala Tehtävän kuvaus: Haemme Vuorensyrjän palvelutalon Sinisiipi-tiimiin iloista hoitajaa vakituiseen työsuhteeseen. Sinisiipi-tiimiin kuuluu 20 asiakasta ja toimit työssäsi 2 asiakkaan vastuuhoitajana. Vastuuhoitaja suunnittelee ja toteuttaa asiakkaan ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja hoito- , ohjaus- ja kuntoutustyö Helsinki avustajat, hoitajat (ei terveydenhuolto), kotipalvelu Helsinki vanhustenhoito Helsinki hoito- , ohjaus- ja kuntoutustyö avustajat, hoitajat (ei terveydenhuolto), kotipalvelu vanhustenhoito .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Helsingin kaupunki Y-tunnus 0201256-6

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Hoitaja, Vuorensyrjän palvelutalo, vakinainen työsuhde, on ilmoitettu Helsingin kaupunki -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Vuorensyrjän palvelutalo / co Helsingin kaupunki. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 06.11.2016. Työpaikka sijaitsee Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 205 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus