Duunitori suosittelee
Juristi arvopaperimarkkinatoiminnon sopimustehtäviin

Varma

Helsinki

eHealth Lead Technical Architect

Nortal

Helsinki

Service Operations Center Specialist

Nebula Oy

Helsinki

Senior Designers

Wärtsilä

Vaasa

Marketing & Communication Specialist

Continental Rengas Oy / co MPS

Espoo

Huippumyyjäksi Academic Workille B2B-ratkaisumyyntiin!

Academic Work

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Työavain 45-1150-16 Vakinainen työsuhde Hakuaika päättyy 04.11.2016 kello 14:00 Vuorensyrjän palvelutalo , Vuorensyrjä 7 00770 Helsinki Sosiaali- ja terveysvirasto, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut -osasto Terveydenhoitoala Tehtävän kuvaus: Haemme Vuorensyrjän palvelutalon Sinisiipi-tiimiin iloista hoitajaa vakituiseen työsuhteeseen. Sinisiipi-tiimiin kuuluu 20 asiakasta ja toimit työssäsi 2 asiakkaan vastuuhoitajana. Vastuuhoitaja suunnittelee ja toteuttaa asiakkaan hoidon yhdessä asiakkaan ja moniammatillisen tiimin kanssa sekä tukee asiakkaan omatoimisuutta ja osallisuutta palvelutalon toimintaan.

Toivomme sinulta reipasta otetta työhön sekä arvostavaa suhtautumista vanhuuteen ja ikäihmisiin. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja sinun on helppo työskennellä tiimissä.

Tarjoamme sinulle haasteellisen, mielenkiintoisen työn huumorintajuisessa ja mukavassa työyhteisössä!

Työt alkavat 7.11.2016 tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoa Helsingin kaupungista työnantajana löydät osoitteesta www.helsinkirekry.fi.

Jätä hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi.
Kelpoisuusehto: Tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai muu vastaava tutkinto.

Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi: kokemuksen vanhusten hoitotyöstä. Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja: Tehtäväkohtainen palkka: 2093,00 e/kk Sopimusala: Palkka määräytyy ao. KVTES:n mukaan. Työaika: Jaksotyö, 3-vuorotyö, 38 h 15 min/viikko
Työnantaja: Vuorensyrjän palvelutalo / co Helsingin kaupunki Sijainti: Vuorensyrjän palvelutalo , Vuorensyrjä 7 00770 Helsinki Ilmoitus jätetty: 19.10.2016 Haku päättyy: 04.11.2016 Ilmoituskanava: Helsingin kaupunki

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Vuorensyrjän palvelutalo , Vuorensyrjä 7 00770 Helsinki

Yritystiedot

Toiminimi Helsingin kaupunki Y-tunnus 0201256-6

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Hoitaja, Vuorensyrjän palvelutalo, vakinainen työsuhde, on ilmoitettu Helsingin kaupunki -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Vuorensyrjän palvelutalo / co Helsingin kaupunki. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 04.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Vuorensyrjän palvelutalo , Vuorensyrjä 7 00770 Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 132 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa