Duunitori suosittelee
Päiväkodinjohtaja, Pilke Pohjantähti

Pilke Päiväkodit Oy

01300 - Vantaa

Mobiililaitehuoltaja

Mobylife Helsinki Oy / co Eilakaisla

Helsinki

Tarjoilija, Ravintola Salve

StaffPoint

Helsinki

Specialist, SEO/SEM

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Työpaikkakuvaus

Työavain 45-1125-16 Vakinainen työsuhde alkaen 12.12.2016 Hakuaika päättyy 31.10.2016 kello 16:00 Palvelutalo Rudolf , Rudolfintie 17-19 00870 Helsinki Sosiaali- ja terveysvirasto, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut -osasto Terveydenhoitoala Tehtävän kuvaus: Haemme lähihoitajaa vakinaiseen työsuhteeseen Luoto tiimiin ympärivuorokautisen tehostetun palveluasumisen yksikköön. Työ alkaa 12.12.2016 tai sopimuksen mukaan.

Palvelutalo Rudolf sijaitsee Itä-Helsingissä Laajasalossa hyvien kulkuyhteyksien päässä. Palvelutalossamme on asukkaita 135 kolmessa eri palveluasumisen tiimissä ja yhdessä dementiaryhmäkodissa. Palvelutalomme on monimuotoinen yhteisö. Meillä asuu myös vuokralla kolme nuorta, jotka myös osallistuvat asukkaittemme aktiivisen arjen järjestämiseen. Lisäksi palvelutalossamme asuu kuusitoista kehitysvammaista tukiasunnoissaan.

Odotamme sinulta aitoa kiinnostusta ikäihmisten parissa työskentelyyn sekä hyviä työyhteisö-ja vuorovaikutustaitoja. Arvostamme motivoitunutta työotetta, muutosmyönteisyyttä sekä halua kehittää ikääntyneiden hoitotyötä ja olla mukana monimuotoisen yhteisömme kehittämisessä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn ikäihmisten parissa moniammatillisessa ja monikulttuurisessa työyhteisössä. Meillä hoitajan työ on vastuullista ja itsenäistä. Käytössämme on vastuuhoitajamalli. Toteutamme asukaslähtöisyyteen perustuvaa kuntouttavaa hoitotyötä. Meille on tärkeää, että asukkaamme saavat elää oman näköistä arvokasta vanhuutta elämänsä loppuun asti.

Lisäksi tarjoamme kaupungin hyvät henkilöstöedut mm. työsuhdematkalippuedun, ammattia tukevaa koulutusta ja työsuhdeasunnon tarvittaessa.

Jätä hakemus www.helsinkirekry.fi kautta.

Kelpoisuusehto: Tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai muu vastaava tutkinto.

Edellytämme rekisteröitymistä Valviran terveydenhuollon ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi: Kokemuksen ikääntyneiden hoitotyöstä sekä Terveys-Effican ja RAI-arviointijärjestelmän osaamisen. Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja: Tehtäväkohtainen palkka: 2 093,00 e/kk Sopimusala: Palkka määräytyy ao. KVTES:n mukaan. Työaika: Jaksotyö, 38.25h/vko, 3-vuorotyö
Työnantaja: Palvelutalo Rudolf / co Helsingin kaupunki Sijainti: Palvelutalo Rudolf , Rudolfintie 17-19 00870 Helsinki Hakemukset: https://www.erekryhelsinki.fi/frmCheckAndList.asp?J=53917&AL=1&L=1&IE=2&SUMMER=&PRACTICE=&Z=H&TITLE=Hoitaja Ilmoitus jätetty: 13.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 Ilmoituskanava: Helsingin kaupunki

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Palvelutalo Rudolf , Rudolfintie 17-19 00870 Helsinki

Yritystiedot

Toiminimi Helsingin kaupunki Y-tunnus 0201256-6

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Hoitaja, Rudolfin palvelutalo, vakinainen, on ilmoitettu Helsingin kaupunki -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Palvelutalo Rudolf / co Helsingin kaupunki. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Palvelutalo Rudolf , Rudolfintie 17-19 00870 Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 161 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa