Duunitori suosittelee
Aluepäällikkö

Laerdal Medical Finland

Vantaa

Rahoitusasiantuntija, Auran Osuuspankki

Studentwork

Aura

Etsimme nyt Tampereen logistiikkakeskuksen jakeluvarastoon varastotyöntekijöitä iltavuoroon!

Tamro Oyj

Tampere

Ohjelmistosuunnittelija

Ilmatieteen Laitos co Studentwork

Helsinki

Terveydenhuoltoeläinlääkäri

DanHatch Finland Oy / co MPS

Mynämäki

Korjaamopäällikkö

Amir Sherif Cars

Turku

Ilmoitus jätetty 15.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Työavain 45-1138-16 Määräaikainen työsuhde alkaen 07.11.2016 (päättyy 08.05.2017) Hakuaika päättyy 28.10.2016 kello 16:00 Koskelan monipuolinen palvelukeskus, osasto F2 , Käpyläntie 11 00600 Helsinki Sosiaali- ja terveysvirasto, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut -osasto Terveydenhoitoala Tehtävän kuvaus: Haemme fysioterapeuttia hoitovapaan sijaisuuteen ruotsinkieliselle ympärivuorokautisen hoidon osastolle F2. Tehtävässä voi aloittaa sopimuksen mukaan.Fysioterapeutti työskentelee fysioterapian ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja muu terveydenhuolto ja terapia Helsinki psykologia ja psykiatria Helsinki määräaikainen Helsinki muu terveydenhuolto ja terapia psykologia ja psykiatria määräaikainen Helsinki .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Helsingin kaupunki Y-tunnus 0201256-6

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Fysioterapeutti, Koskelan monipuolinen palvelukeskus, ruotsinkielinen yksikkö, sijaisuus, on ilmoitettu Helsingin kaupunki -palvelussa 15.10.2016 ja sen on julkaissut Koskelan monipuolinen palvelukeskus / co Helsingin kaupunki. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 149 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa