Duunitori suosittelee
Etsimme kahta Käyttökeskuksen operaattoriharjoittelijaa Carunalle Espooseen!

Academic Work

Espoo

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Cabin Crew

Finnair Oyj

Vantaa

15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Specialist, SEO/SEM

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Sähkö-/Automaatioasentaja

Nordkalk

Lappeenranta

Työpaikkakuvaus

Työavain 45-1109-16 Vakinainen virkasuhde alkaen 01.12.2016 Hakuaika päättyy 31.10.2016 kello 16:00 Lännen sosiaali- ja lähityö , Kaupintie 11 A 00440 Helsinki Sosiaali- ja terveysvirasto, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut -osasto Sosiaaliala Tehtävän kuvaus: Lännen sosiaali- ja lähityön yksikkö on 21 sosiaalialan ammattilaisen moniammatillinen työyhteisö. Haemme joustavaan, huumorintajuiseen, kokeneeseen ja yhteistyökykyiseen joukkoomme samanhenkistä oma-aloitteista ja aktiivista erityissosiaalityöntekijää.

Erityissosiaalityöntekijän työajasta noin 60% on asiakastyötä ja 40% sosiaali- ja lähityön kehittämistä yhteistyössä johdon tuen ja esimiesten kanssa.

Asiakastyö kohdentuu yli 65-vuotiaisiin, toimintakyvyltään heikentyneisiin kotona asuviin asiakkaisiin. Työskentelyssä on keskeistä muun muassa suunnitelmallinen palvelutarpeen arviointi, palveluohjaus, tiivis verkostomainen yhteistyö kotihoidon ja kotona asumista tukevien hoitopaikkojen kanssa. Asiakastapaamiset tapahtuvat pääosin asiakkaiden kotona sosiaalityöntekijän omalla väestövastuualueella.

Tehtävässä tarvitaan itsenäistä työotetta sekä taitoa tehdä moniammatillista yhteistyötä. Ikääntyneiden ihmisten hyvinvoinnin, terveyden ja toimintakyvyn edistämiseksi järjestetyn palveluvalikoiman, sosiaaliturvan ja sosiaalilainsäädännön tuntemus tukevat työtäsi, samoin kuin aikaisempi kehittämiskokemus. Tehtävän haasteena on tehdä asiakastyötä ja laajempaa kehittämistyötä samaan aikaan, tämä vaatii työntekijältä sekä kykyä rajata, että joustaa.

Tarjoamme ammattitaitoisen työryhmän, mahdollisuuden kehittää palveluitamme sekä vaihtelevan työtehtävän.

Hakemukset toivomme ensisijaisesti Helsingin kaupungin rekrytointijärjestelmän kautta. Muussa tapauksessa kirjallisen hakemuksen voi lähettää osoitteeseen: Helsingin kaupungin kirjaamo, Sosiaali- ja terveysvirasto, PL 10 00099 Helsingin kaupunki. (Käyntiosoite: Pohjoisesplanadi 11 - 13).

Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.

Kelpoisuusehto: Edellytyksenä on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (7§, 32§) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus. Lisäksi edellytetään 30-40 opintopisteen erikoistumiskoulutus tai yliopistollinen jatkotutkinto.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito ja ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Virkaan valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä.

Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja: Tehtäväkohtainen palkka: 3 120,98 e/kk Sopimusala: Palkka määräytyy ao. KVTES:n mukaan. Työaika: 37 t/vko
Työnantaja: Lännen sosiaali- ja lähityö / co Helsingin kaupunki Sijainti: Lännen sosiaali- ja lähityö , Kaupintie 11 A 00440 Helsinki Hakemukset: https://www.erekryhelsinki.fi/frmCheckAndList.asp?J=53884&AL=1&L=1&IE=2&SUMMER=&PRACTICE=&Z=H&TITLE=Erityissosiaality%F6ntekij%E4 Ilmoitus jätetty: 17.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 Ilmoituskanava: Helsingin kaupunki

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Lännen sosiaali- ja lähityö , Kaupintie 11 A 00440 Helsinki

Yritystiedot

Toiminimi Helsingin kaupunki Y-tunnus 0201256-6

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Erityissosiaalityöntekijä, Lännen sosiaali- ja lähityö, vakinainen, on ilmoitettu Helsingin kaupunki -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Lännen sosiaali- ja lähityö / co Helsingin kaupunki. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Lännen sosiaali- ja lähityö , Kaupintie 11 A 00440 Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 142 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa