Duunitori suosittelee
Viestintäkoordinaattori-tiedottaja

Siskot ja Simot ry

Järvenpää

Haussa 20 data-analyytikkoa

Saranen Consulting

Uusimaa

Rekrytoinnista ja IT-alasta kiinnostunut Sourcer Academic Workille!

Academic Work

Helsinki

Rekrytoija

Värväämö

Tampere

Vuoroesimies

Oy HYY-Yhtiöt Ab

00101 - Helsinki

Software Architect (Device Development team)

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Työavain 46-871-16 Määräaikainen työsuhde alkaen 07.12.2016 (päättyy 02.06.2017) Hakuaika päättyy 24.10.2016 kello 16:00 Päivähoitoyksikkö Siilitie , Hillerikuja 1 00800 Helsinki Varhaiskasvatusvirasto, Varhaiskasvatusalueet Päivähoito Tehtävän kuvaus: Haemme työyhteisöömme osaavaa, hyvät tiimityötaidot omaavaa sekä työn kehittämisestä innostunutta erityislastentarhanopettajaa. Tehtävänä on tukea erityisen tuen tarpeessa olevia lapsia yhteistyössä ryhmän kasvattajien kanssa, pienryhmätoiminnan ohjaaminen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Helsinki varhaiskasvatus Helsinki opettajat, lehtorit, professorit Helsinki määräaikainen Helsinki lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö varhaiskasvatus opettajat, lehtorit, professorit määräaikainen .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Helsingin kaupunki Y-tunnus 0201256-6

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Erityislastentarhanopettaja, on ilmoitettu Helsingin kaupunki -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Päivähoitoyksikkö Siilitie / co Helsingin kaupunki. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 277 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus