Duunitori suosittelee
Electrical Diesel Engineer

Adecco Finland

Finland

Louhinnan suunnittelija/Kaivosmittaaja

Nordkalk Oy Ab

08100 - Lohja

Tuotantopäällikkö

Lindström Oy

Helsinki

Osa-aikainen laborantti Hankoon

Adecco Finland

Finland

Face to face -varainhankkija, Turku

Amnesty International Suomen osasto

Turku

Etsimme laadunvalvojaa Fescon Oy:lle

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Työavain 46-892-16 Vakinainen työsuhde alkaen 07.11.2016 Hakuaika päättyy 28.10.2016 kello 16:00 Päiväkoti Viskuri , Viskurikuja 2 00700 Helsinki Varhaiskasvatusvirasto, Varhaiskasvatusalueet Päivähoito Tehtävän kuvaus: Haemme erityisavustajaa Malmilla sijaitsevan päiväkoti Viskurin Ohrat ryhmään.Ohrat on monivammaisten lasten ryhmä, jossa työskentelee kanssasi erityislastentarhanopettaja, kehitysvammaohjaaja sekä kaksi kehitysvammahoitajaa.Toivomme sinulta positiivista ja innostunutta työotetta. Sinulla on ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja elintarviketeollisuuden tehtävät Helsinki valtionhallinnon ja virastojen työpaikat Helsinki elintarviketeollisuuden tehtävät valtionhallinnon ja virastojen työpaikat .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Helsingin kaupunki Y-tunnus 0201256-6

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Erityisavustaja, vakinainen, on ilmoitettu Helsingin kaupunki -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Päiväkoti Viskuri / co Helsingin kaupunki. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 205 kappaletta.

Yhteistyössä

Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus