Duunitori suosittelee
15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Senior Designers

Wärtsilä

Vaasa

Suunnitteluinsinööri

Järvenpään Kaupunki

Järvenpää

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Työavain 46-870-16 Määräaikainen työsuhde alkaen 01.11.2016 (päättyy 31.05.2017) Hakuaika päättyy 21.10.2016 kello 16:00 Päiväkoti Merituuli , Suolakivenkuja 6 00810 Helsinki Varhaiskasvatusvirasto, Varhaiskasvatusalueet Päivähoito Tehtävän kuvaus: Määräaikainen erityisavustajan tehtävä Kaakkoisella varhaiskasvatusalueella päiväkoti Merituulessa.Haemme työhön sitoutunutta erityisavustajaa esiopetusryhmään.Toivomme Sinun olevan positiivinen ja yhteistyökykyinen ammattilainen, joka kehittää työtään ammatillisesti. Päiväkodissamme toimii yhdeksän lapsiryhmää ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja elintarviketeollisuuden tehtävät Helsinki valtionhallinnon ja virastojen työpaikat Helsinki määräaikainen Helsinki elintarviketeollisuuden tehtävät valtionhallinnon ja virastojen työpaikat määräaikainen Helsinki .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Helsingin kaupunki Y-tunnus 0201256-6

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Erityisavustaja, on ilmoitettu Helsingin kaupunki -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Päiväkoti Merituuli / co Helsingin kaupunki. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 131 kappaletta .

Yhteistyössä

Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa