Duunitori suosittelee
Senior Designers

Wärtsilä

Vaasa

Suunnitteluinsinööri

Järvenpään Kaupunki

Järvenpää

Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Työpaikkakuvaus

Työavain 38-14-16 Vakinainen työsuhde Hakuaika päättyy 31.10.2016 kello 15:00 Työterveys Helsinki , Helsinginkatu 24 00530 Helsinki Työterveys Helsinki Terveydenhoitoala Tehtävän kuvaus: Haemme vakituiseen työsuhteeseen

LABORATORIOHOITAJAA/ BIOANALYYTIKKOA

Tule meille mielenkiintoiseen ja monipuoliseen työhön! Työskentelet nykyaikaisessa laboratoriossamme ja työnkuvaasi kuuluu niin näytteenottoa kuin analytiikkaa. Palveluiden jatkuva kehittäminen on toimintaperiaatteemme ja käytössämme on laadunhallintajärjestelmä.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää asiakaslähtöisyyttä, vastuullisuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä aktiivista ja ammattitaitoista työotetta.

Tarjoamme toimivan ja monipuolisen työn ja saat työhösi kattavan perehdytyksen. Meillä pääset nauttimaan ison talon eduista, joustavuudesta ja luotettavuudesta viihtyisässä työyhteisössä. Toimitilamme sijaitsee Helsinginkadulla Kalliossa.

Kiinnostuitko? Soittele tai laita suoraan hakemuksesi!
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Työnantaja: Työterveys Helsinki / co Helsingin kaupunki Sijainti: Työterveys Helsinki , Helsinginkatu 24 00530 Helsinki Ilmoitus jätetty: 18.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 Ilmoituskanava: Helsingin kaupunki

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Työterveys Helsinki , Helsinginkatu 24 00530 Helsinki

Yritystiedot

Toiminimi Helsingin kaupunki Y-tunnus 0201256-6

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Bioanalyytikko/ Laboratoriohoitaja, on ilmoitettu Helsingin kaupunki -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Työterveys Helsinki / co Helsingin kaupunki. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Työterveys Helsinki , Helsinginkatu 24 00530 Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 141 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa