Duunitori suosittelee
Graphic Designer

CBRE

Helsinki

Mekaniikkasuunnittelijoita Etteplanille Turkuun

Adecco Finland

Finland

Kokoonpanotyöntekijä, Helo Oy

Adecco Finland

Finland

Tuotantopäällikkö

Elisa Appelsiini

00900 - Helsinki

Betonityöntekijöitä, Parma Oy

Adecco Finland

Finland

Tuotantopäällikkö

Comforta

Pietarsaari

Ilmoitus jätetty 18.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Työavain 38-14-16 Vakinainen työsuhde Hakuaika päättyy 31.10.2016 kello 15:00 Työterveys Helsinki , Helsinginkatu 24 00530 Helsinki Työterveys Helsinki Terveydenhoitoala Tehtävän kuvaus: Haemme vakituiseen työsuhteeseen LABORATORIOHOITAJAA/ BIOANALYYTIKKOA Tule meille mielenkiintoiseen ja monipuoliseen työhön! Työskentelet nykyaikaisessa laboratoriossamme ja työnkuvaasi kuuluu niin näytteenottoa kuin analytiikkaa. Palveluiden jatkuva kehittäminen on toimintaperiaatteemme ja käytössämme on ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ympäristöalan tehtävät Helsinki laboratorio Helsinki farmasia ja lääketeollisuus Helsinki hoitajat Helsinki kemian- ja prosessiteollisuuden tehtävät Helsinki elintarviketeollisuuden tehtävät Helsinki ympäristöalan tehtävät laboratorio farmasia ja lääketeollisuus hoitajat kemian- ja prosessiteollisuuden tehtävät elintarviketeollisuuden tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Helsingin kaupunki Y-tunnus 0201256-6

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Bioanalyytikko/ Laboratoriohoitaja, on ilmoitettu Helsingin kaupunki -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Työterveys Helsinki / co Helsingin kaupunki. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 317 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus