Duunitori suosittelee
Tarjouslaskija

Destia

Vantaa

Siltasuunnittelija (Kuopio tai Tampere)

Destia

Tampere

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

eHealth Lead Technical Architect

Nortal

Helsinki

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Työavain 25-1161-16 Vakinainen työsuhde alkaen 31.10.2016 Hakuaika päättyy 21.10.2016 kello 16:00 Daghem Pärlan , Livornogatan 2 00220 Helsingfors Opetusvirasto, Ruotsinkielinen päivähoito- ja koulutuslinja Päivähoito Tehtävän kuvaus: Barnskötare på daghem med barn i åldern 0-5 år.Daghemmet är nybyggt i ett nytt område på Busholmen, med för tillfället två småbarns grupper och ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Helsinki lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Helsinki .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Helsingin kaupunki Y-tunnus 0201256-6

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Barnskötare, on ilmoitettu Helsingin kaupunki -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Daghem Pärlan / co Helsingin kaupunki. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 141 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa