Duunitori suosittelee
TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Työpaikkakuvaus

Työavain 26-179-16 Vakinainen työsuhde Hakuaika päättyy 26.10.2016 kello 16:00 Palvelukeskus, puhelin- ja hyvinvointipalvelut , Elimäenkatu 15 00510 Helsinki Helsingin kaupungin palvelukeskus -liikelaitos, Puhelin- ja hyvinvointipalvelut Hallinto- ja toimistoala Tehtävän kuvaus: Palvelukeskuksen puhelin- ja hyvinvointipalvelut etsii uutta vakinaista asiakaspalvelijaa.

Tehtävässäsi vastaat asiakaspalvelijan roolissa asiakkaiden koteihin asennettavien hoito- ja turvalaitteiden tilauksista. Työhösi kuuluu asiakaspuheluihin vastaaminen, tilaustenvastaanotto, asennusaikojen sopiminen yhdessä asiakkaan kanssa sekä laskutusasiat.

Edellytämme sinulta hyviä it-taitoja, aiempaa asiakaspalvelukokemusta ja lisäksi arvostamme alan ammatillistatutkintoa. Työ vaatii hyvää paineensietokykyä sekä vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja. Lisäksi sinulla on kyky tehdä itsenäisiä päätöksiä ja noudattaa ohjeita.

Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen, kehittymismahdollisuuksia sekä Helsingin kaupungin henkilöstöedut.

Työhön valittavalta henkilöltä edellytetään hyväksyttyä työhöntulotarkastuslausuntoa ja huumausainetestiä.

Jos tunnistat itsesi tästä ilmoituksesta, hae mukaamme tekemään laadukasta ja luotettavaa asiakaspalvelutyötä!

Palvelukeskus Helsinki- Parasta yhdessä!

Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja: Tehtäväkohtainen palkka: Sopimusala: Palkka määräytyy ao. KVTES:n mukaan. Työaika: 38,15 h/vko
Työnantaja: Palvelukeskus / co Helsingin kaupunki Sijainti: Palvelukeskus, puhelin- ja hyvinvointipalvelut , Elimäenkatu 15 00510 Helsinki Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: 26.10.2016 Ilmoituskanava: Helsingin kaupunki

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Palvelukeskus, puhelin- ja hyvinvointipalvelut , Elimäenkatu 15 00510 Helsinki

Yritystiedot

Toiminimi Helsingin kaupunki Y-tunnus 0201256-6

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Asiakaspalvelija, Vaihde ja tekniikka, on ilmoitettu Helsingin kaupunki -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Palvelukeskus / co Helsingin kaupunki. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Palvelukeskus, puhelin- ja hyvinvointipalvelut , Elimäenkatu 15 00510 Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 138 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa