Duunitori suosittelee
Siltasuunnittelija (Kuopio tai Tampere)

Destia

Tampere

Embedded Linux Developers

Bittium Wireless Oy

Oulu

Testiautomaatiotaitoisia testaajia

Qentinel QA

Espoo

eHealth Lead Technical Architect

Nortal

Helsinki

Kuljettajia

Foodora

Helsinki

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

Työpaikkakuvaus


Ylilääkäri toimii lähiesimiehenä sisätautien yksikön yhdeksälle erikoislääkärille ja 5-7 erikoistuvalle lääkärille sekä somaattisilla erikoisaloilla toimiville kolmelle sosiaalityöntekijälle ja sisätautien poliklinikalla toimivalle ravitsemusterapeutille. Lisäksi ylilääkäri vastaa sisätautien poliklinikkatoiminnan kehittämisestä. Erikoislääkäreistä kolme on osastonylilääkäreitä ja yksi on apulaisylilääkäri. Yksi osastonylilääkäreistä vastaa vuodeosastojen toiminnan koordinoinnista ja kehittämisestä.

Porvoon sairaala sijaitsee Porvoon kaupungissa 50 km Helsingistä itään. Porvoon sairaanhoitoalue kuuluu Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiiriin (HUS). Sairaanhoitoalueen asukasluku on n. 100 000. Sairaalassa toimii erikoislääkäreitä lähes kaikilta medisiinisiltä erikoisaloilta (endokrinologia, gastroenterologia, hematologia, infektiosairaudet, keuhkosairaudet, kardiologia, nefrologia, neurologia ja reumatologia). Medisiiniseen tulosyksikköön kuuluu myös akuuttilääketieteen vastuuyksikkö, joka käsittää päivystyspoliklinikan ja tehostetun valvonnan ja jonka johdossa on oma ylilääkärinsä. Myös neurologian ja keuhkosairauksien erikoisalaa johtavat omat ylilääkärit.

Virkaan sisältyy velvollisuus 3-4 kuukausittaiseen vapaamuotoiseen päivystykseen (sisätautien takapäivystys). Sisätautien etupäivystys sekä kirurgian etu- ja takapäivystys on järjestetty erikseen aukottomasti, samoin psykiatrian ja anestesiologian erikoisalojen sairaalapäivystys.

Tarvittaessa hallinnollinen perehdytys ja mahdollisuus hallinnolliseen pätevöitymiseen järjestetään ensisijaisesti HUS:n sisäisin koulutuksin.

Pääkaupunkiseudulta on järjestetty maksuton bussikuljetus, joka saapuu Porvoon sairaalalle klo 7:50 ja lähtee takaisin klo 16:00.


Hakukelpoisuus

Terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa 559/94 säädetty laillistus tai lupa toimia lääkärin tehtävissä sekä erikoislääkärin pätevyys virkaan soveltuvalla erikoisalalla ja riittävä kokemus alansa hallinto- ja johtotehtävissä.

Virkaan valittavalta vaaditaan sisätautien erikoislääkärin tutkinto sekä riittävä kliininen ja hallinnollinen kokemus. Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen ja kirjallinen taito.


Kohteen aloituspäivämäärä: 2016-12-1
Ensisijainen sijainti: Porvoo-Porvoon sairaala
Organisaatio: 6100 Medisiinisen Tulosyksikön Hallinto, Porvoon Sha
Työsuhteen tyyppi: Vakinainen
Työpaikan tyyppi: Vakio
Aikataulu: Kokopäiväinen
Työvuoro: kokopäivätyö
Noudatettava työ- tai virkaehtosopimus: LS
Yhteystiedot:

Medisiinisen tulosyksikön johtaja Ville Pursiainen (p. 050 4271592)

Vs ylilääkäri Jari Punkkinen, (p. 040 5111878)

Sähköpostiosoite on muotoa etunimi.sukunimi@hus.fi

Virkaa haetaan ensisijaisesti sähköisellä työnhakulomakkeella.

http://www.hus.fi/tyopaikat/PublishingImages/HUS_banneri_Marko_580x150.jpg
Työnantajakuvaus: HUS on kansainvälisesti arvostettu erikoissairaanhoidon osaaja. Tuotamme palveluja lähes 1,5 miljoonalle asukkaalle ja vastaamme joidenkin erityisalojen sairaanhoidosta valtakunnallisesti. Palveluksessamme on noin 22 000 ammattilaista. Tervetuloa edelläkävijöiden joukkoon!
Hakuaika päättyy: 2016-10-31

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Porvoo-Porvoon sairaala

Yritystiedot

Toiminimi Helsingin ja Uudenmaan Sairaanhoitopiirin kuntayhtymä Y-tunnus 1567535-0

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ylilääkäri Sisätaudit, on ilmoitettu HUS -palvelussa 03.10.2016 ja sen on julkaissut HUS. Kyseessä on vakio työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Porvoo , osoitteessa Porvoo-Porvoon sairaala . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 105 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa