Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 03.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Ylilääkäri toimii lähiesimiehenä sisätautien yksikön yhdeksälle erikoislääkärille ja 5-7 erikoistuvalle lääkärille sekä somaattisilla erikoisaloilla toimiville kolmelle sosiaalityöntekijälle ja sisätautien poliklinikalla toimivalle ravitsemusterapeutille. Lisäksi ylilääkäri vastaa sisätautien poliklinikkatoiminnan kehittämisestä. Erikoislääkäreistä kolme on osastonylilääkäreitä ja yksi on apulaisylilääkäri. Yksi osastonylilääkäreistä vastaa vuodeosastojen toiminnan koordinoinnista ja kehittämisestä.Porvoon sairaala sijaitsee Porvoon kaupungissa 50 km ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lääkärit Porvoo lääkärit .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Helsingin ja Uudenmaan Sairaanhoitopiirin kuntayhtymä Y-tunnus 1567535-0

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ylilääkäri Sisätaudit, on ilmoitettu HUS -palvelussa 03.10.2016 ja sen on julkaissut HUS. Kyseessä on vakio työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee Porvoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 164 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus