Duunitori suosittelee
Markkinointijohtaja

Valio Oy

Helsinki

Kokki

Sokotel Oy

Helsinki

Maaleja ja pinnoitteita ymmärtävä myyntiedustaja, AkzoNobel

Studentwork

Vantaa

Juristi arvopaperimarkkinatoiminnon sopimustehtäviin

Varma

Helsinki

System Specialist

Nebula Oy

Helsinki

Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

Työpaikkakuvaus


Haemme dynaamista, kehittämishaluista, moniammatilliseen yhteistyöhön sitoutunutta sekä erikoistuvien lääkäreiden koulutuksesta kiinnostunutta neurologian ylilääkäriä.

Lohjan sairaanhoitoalueeseen kuuluvat Lohjan ja Karkkilan kaupungit sekä Vihdin ja Siuntion kunnat. Väestöpohja on noin 95 000 asukasta. Neurologian toiminnan alueeseen kuuluu myös Länsi-Uudenmaan sairaanhoitoalue eli Raaseporin ja Hangon kaupungit sekä Inkoon kunta. Kokonaisuutena väestöpohja on siten yhteensä 135 000. Yhteistyösuhteet kuntiin ja perusterveydenhuoltoon sekä HUS:in muihin sairaaloihin ovat hyvät. Lohjan sairaala on monen erikoisalan päivystävä sairaala. Lohjan sairaalan lääkäreille on järjestetty arkipäivisin ilmainen kuljetus Helsinki-Lohja-Helsinki.

Tarvittaessa hakijat haastatellaan.

Hakukelpoisuus

Terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa (559/94) säädetty laillistus tai lupa toimia lääkärin tehtävissä sekä erikoislääkärin pätevyys virkaan soveltuvalla erikoisalalla ja riittävä kokemus alansa hallinto- ja johtotehtävissä.
Yliopistosairaalassa kelpoisuutena vaaditaan lisäksi lääketieteellisen tiedekunnan
toteama dosentin pätevyys virkaan soveltuvalla erikoisalalla.


Kohteen aloituspäivämäärä: 2017-1-1
Ensisijainen sijainti: Lohja
Organisaatio: 4104 Neurologian Vastuualue, Lohjan Sha
Työsuhteen tyyppi: Vakinainen
Työpaikan tyyppi: Vakio
Aikataulu: Kokopäiväinen
Työvuoro: kokopäivätyö
Noudatettava työ- tai virkaehtosopimus: LS
Yhteystiedot:

Ylilääkäri Susanna Melkas, tulosyksikön johtaja Juha Valtonen, puh. 019 38011.

http://www.hus.fi/tyopaikat/PublishingImages/HUS_banneri_Marko_580x150.jpg
Työnantajakuvaus: HUS on Suomen suurin erikoissairaanhoidon toimija ja työnantaja. Vahvuutemme on osaava ja työssään viihtyvä henkilökunta, joka arvostaa avoimuutta ja yhdenvertaisuutta. Työmme tavoitteena on korkea laatu ja korostamme potilaan parasta. Tervetuloa työkaveriksemme!
Hakuaika päättyy: 2016-10-31
Työnantaja: HUS Sijainti: Lohja Työajat: vakio Ilmoitus jätetty: 05.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 Ilmoituskanava: HUS

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Lohja

Yritystiedot

Toiminimi Helsingin ja Uudenmaan Sairaanhoitopiirin kuntayhtymä Y-tunnus 1567535-0

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ylilääkäri Neurologia, on ilmoitettu HUS -palvelussa 05.10.2016 ja sen on julkaissut HUS. Kyseessä on vakio työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Lohja , osoitteessa Lohja . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 104 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa