Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 30.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme johtajaa, ylilääkäriä gastro- ja yleiskirurgian vastuualueelle. HUS:n monierikoisalaisessa Hyvinkään sairaalassa on iso synnytys- ja päivystysleikkaustoiminta - sairaanhoitoalueen kasvava väestöpohja on tällä hetkellä lähes 190 000. Leikkausosaston uudisrakennushanke ja tulevaisuuden HUS ratkaisut antavat erinomaiset puitteet työllemme. Tarjoamme Sinulle dynaamisen työyhteisön. Operatiivisen tulosyksikön yli 60 lääkärin joukko (gastro-ja yleiskirurgia, urologia, plastiikka, ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lääkärit .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Helsingin ja Uudenmaan Sairaanhoitopiirin kuntayhtymä Y-tunnus 1567535-0

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ylilääkäri Gastro- ja yleiskirurgia, on ilmoitettu HUS -palvelussa 30.09.2016 ja sen on julkaissut HUS. Kyseessä on vakio työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 27.10.2016. Työpaikka sijaitsee . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 152 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus