Duunitori suosittelee
Ohjelmistoarkkitehti, Java

Elisa Appelsiini

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Helsinki

Kunnallistekniikan suunnittelija (Vantaa)

Destia

Vantaa

Sähkö- / verkostoasentajia (Vantaa, Espoo ja Turku)

Destia

Espoo

Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

Senior Designers

Wärtsilä

Vaasa

Ilmoitus jätetty 07.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

HYKS Sisätaudit- ja kuntoutuksen tulosyksikön Sosiaalityön yksikkö hakee vastaavaa sosiaalityöntekijää avoimeen vakanssiin. Yksikössä toimii johtava, neljä vastaavaa ja 43 sosiaalityöntekijää. Yksikkö antaa palveluja HYKS:n 11 eri erikoisaloja edustaville tulosyksiköille. Vastaava sosiaalityöntekijä toimii vastuualueensa, Jorvin ja Peijaksen sairaaloiden, ammatillisena- ja lähiesimiehenä, lisäksi tehtävään sisältyy asiakastyötä. Työ on monipuolista ja edellyttää verkosto- ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja sosiaalityö Helsinki sosiaalityö Sipoo sosiaalityö Vantaa sosiaalityö Espoo sosiaalityö Helsinki Sipoo Vantaa Espoo .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Helsingin ja Uudenmaan Sairaanhoitopiirin kuntayhtymä Y-tunnus 1567535-0

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Vastaava sosiaalityöntekijä HYKS, on ilmoitettu HUS -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut HUS. Kyseessä on vakio työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 104 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa