Duunitori suosittelee
Kokki

Restel Oy

Helsinki

Marketing & Communication Specialist

Continental Rengas Oy / co MPS

Espoo

Päiväkodinjohtaja, Pilke Pohjantähti

Pilke Päiväkodit Oy

01300 - Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Ohjelmistotestaaja

Elisa Appelsiini

Helsinki

Työpaikkakuvaus


HUS-Työterveys toimii HUS-alueella kahdeksassa eri toimipisteessä. Haemme vakituiseen toimeen työterveyshoitajaa HUS-Työterveyteen, Hyvinkään työterveysasemalle.

HUS-Työterveys tarjoaa lakisääteisiä ennaltaehkäiseviä työterveyshuoltopalveluita sekä työterveyshuoltopainotteista sairaanhoitoa HUS-konsernin yli 22 000 työntekijälle.

Työterveyshoitaja toimii moniammatillisen tiimin jäsenenä, johon kuuluvat työterveyshoitajan lisäksi työterveyslääkäri, työfysioterapeutti, työterveyspsykologi ja työterveyssihteeri. Arvostamme työterveyshuollon kokemusta, suoritettuja työterveyshuollon erikoistumisopintoja, itsenäistä työotetta sekä hyviä vuorovaikutus-ja tietoteknisiä taitoja. Tarjoamme haasteellisen päivätyön sekä hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet.

Hakukelpoisuus

Terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen laillistus ja työterveyshuollon toteutukseen tarvittava koulutus.


Kohteen aloituspäivämäärä: 2016-12-1
Ensisijainen sijainti: Hyvinkää
Organisaatio: 7300 Työterveys
Työsuhteen tyyppi: Vakinainen
Työpaikan tyyppi: Vakio
Aikataulu: Kokopäiväinen
Työvuoro: kokopäivätyö
Noudatettava työ- tai virkaehtosopimus: KVTES
Yhteystiedot:

Vastaava työterveyshoitaja Karoliina Suvitaival, p. 050 428 7265
Johtava työterveyshoitaja Anne Virolainen, p. 09 471 80812

http://www.hus.fi/tyopaikat/PublishingImages/HUS_banneri_Marko_580x150.jpg
Työnantajakuvaus: HUS on Suomen suurin erikoissairaanhoidon toimija ja työnantaja. Vahvuutemme on osaava ja työssään viihtyvä henkilökunta, joka arvostaa avoimuutta ja yhdenvertaisuutta. Työmme tavoitteena on korkea laatu ja korostamme potilaan parasta. Tervetuloa työkaveriksemme!
Hakuaika päättyy: 2016-11-9

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Hyvinkää

Yritystiedot

Toiminimi Helsingin ja Uudenmaan Sairaanhoitopiirin kuntayhtymä Y-tunnus 1567535-0

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Työterveyshoitaja HUS-Työterveys, on ilmoitettu HUS -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut HUS. Kyseessä on vakio työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 09.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Hyvinkää , osoitteessa Hyvinkää . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 101 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa