Duunitori suosittelee
Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Työpaikkakuvaus


HUS-Tilakeskus hakee toimistosihteeriä toimipaikkana Lohjan sairaala.

HUS-Tilakeskuksen vastuulle kuuluvat Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin kuntayhtymän kiinteistöjen ja toimitilojen vuokraus ja hallinnointi, uudis- ja perusparannushankkeiden ohjelmointi, hanke-suunnittelu ja valvonta sekä turvallisuus, energia- ja ympäristöasiat. HUS-Tilakeskuksen liikevaihto on 189 milj. euroa ja vuosittaiset investoinnit n. 80 milj. euroa. HUS-Tilakeskus on asiantuntijaorganisaatio, jonka palveluksessa on 26 henkilöä ja toimitilakannan kokonaismäärä noin 940 000 m2.

Toimistosihteerin tehtäviin kuuluu toimia läheisessä yhteistyössä, Lohjan sairaanhoitoalueen ja Länsi-Uudenmaan sairaanhoitoalueen kanssa, hoitaa asiakaspalvelua, päivittää ja ylläpitää käytössä olevia kiinteistö- ja tilahallinta ohjelmia. Tehtäviin kuuluu myös laskujen asiatarkastus ja tiliöinti, päätös- ja työluetteloiden päivittäminen, tilausten tekeminen sekä muut erilaiset kiinteistöhallinnon sihteerin tehtävät mm. kokousten sihteerin tehtävien hoitaminen. Tehtävä vaatii oma-aloitteisuutta, järjestelmällisyyttä sekä hyvää yhteistyökykyä.

Työ alkaa 1.2.2017 tai sopimuksen mukaan.

Hakukelpoisuus

Toimen kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva keskiasteen ammattitutkinto tai tätä vastaava aikaisempi tutkinto tai oppisopimuskoulutus sekä riittävä työkokemus taikka alan näyttötutkinto.

Ruotsin kielen osaaminen katsotaan eduksi.


Kohteen aloituspäivämäärä: 2017-2-1
Ensisijainen sijainti: Lohja-Lohjan sairaala
Organisaatio: 7002 Kiinteistöhallinto
Työsuhteen tyyppi: Vakinainen
Työpaikan tyyppi: Vakio
Aikataulu: Kokopäiväinen
Työvuoro: kokopäivätyö
Noudatettava työ- tai virkaehtosopimus: KVTES
Yhteystiedot:

HUS-Tilakeskuksen kiinteistöpäälliköt Teuvo Koivisto, puh. 050 529 9852 ja Timo Peltoniemi, puh. 040 510 3783.

http://www.hus.fi/tyopaikat/PublishingImages/HUS_banneri_Marko_580x150.jpg
Työnantajakuvaus: HUS on Suomen suurin erikoissairaanhoidon toimija ja työnantaja. Vahvuutemme on osaava ja työssään viihtyvä henkilökunta, joka arvostaa avoimuutta ja yhdenvertaisuutta. Työmme tavoitteena on korkea laatu ja korostamme potilaan parasta. Tervetuloa työkaveriksemme!
Hakuaika päättyy: 2016-10-31

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Lohja-Lohjan sairaala

Yritystiedot

Toiminimi Helsingin ja Uudenmaan Sairaanhoitopiirin kuntayhtymä Y-tunnus 1567535-0

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Toimistosihteeri HUS-Tilakeskus, on ilmoitettu HUS -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut HUS. Kyseessä on vakio työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee osoitteessa Lohja-Lohjan sairaala . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 99 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa