Duunitori suosittelee
System Specialist (Customer Services team)

Landis+Gyr

Jyväskylä

Lead Android UI developer

Neusoft Finland

Helsinki

Ohjelmistosuunnittelija Tietomekka Oy:lle Ouluun

Adecco Finland

Finland

Senior Software Architect

Notta Systems Oy co Lakeusrekry

Seinäjoki

Web developer

Intopalo

Tampere

Järjestelmäasiantuntija - Elisa Appelsiini

Elisa Appelsiini

Helsinki

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

HUS-Tietohallinto vastaa HUS-kuntayhtymän yhteisistä tietojärjestelmäpalveluista. Palveluksessamme on n. 200 IT-alan ammattilaista. Tietohallinnon tuotantopalvelut vastaa tietoliikenteen, viestintätekniikan, palvelimien, työasemien sekä erilaisten päätelaitteiden hallinnasta, tuotteistuksesta ja ylläpidosta. Haemme Tietohallinnon Päätelaitepalveluihin tietojärjestelmäsuunnittelijaa. Toimit sovellusten paketointi- ja jakeluprosessin omistajana. Työtehtäviisi kuuluu mm. sovellusten paketointia, testaamista ja jakelua. Lisäksi toimit teknisenä asiantuntijana erilaisten työasemanympäristöön liittyvien ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Munkkiniemi() ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Kuusisaari() ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Helsinki ohjelmointi ja ohjelmistokehitys .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Helsingin ja Uudenmaan Sairaanhoitopiirin kuntayhtymä Y-tunnus 1567535-0

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tietojärjestelmäsuunnittelija HUS-Tietohallinto, on ilmoitettu HUS -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut HUS. Kyseessä on vakio työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 98 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus