Duunitori suosittelee
Ohjelmistoammattilainen (Front-end)

Patria

Tampere

Ohjelmistoammattilainen (Back-end)

Patria

33100 - Tampere

Scala Software Developer – ERP järjestelmä

Attendo co Talente Consulting

Helsinki

Järjestelmäasiantuntija (kesätyö)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Software Test Engineer (summer trainee)

Procountor Oy

02150 - Espoo

User Interface Designer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

HUS-Tietohallinto vastaa HUS-kuntayhtymän yhteisistä tietojärjestelmäpalveluista. Palveluksessamme on n. 200 IT-alan ammattilaista. Tietohallinnon tuotantopalvelut vastaa tietoliikenteen, viestintätekniikan, palvelimien, työasemien sekä erilaisten päätelaitteiden hallinnasta, tuotteistuksesta ja ylläpidosta. Haemme Tietohallinnon Päätelaitepalveluihin tietojärjestelmäsuunnittelijaa. Toimit sovellusten paketointi- ja jakeluprosessin omistajana. Työtehtäviisi kuuluu mm. sovellusten paketointia, testaamista ja jakelua. Lisäksi toimit teknisenä asiantuntijana erilaisten työasemanympäristöön liittyvien ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Munkkiniemi() ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Kuusisaari() ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Helsinki ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Munkkiniemi() Kuusisaari() Helsinki .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Helsingin ja Uudenmaan Sairaanhoitopiirin kuntayhtymä Y-tunnus 1567535-0

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tietojärjestelmäsuunnittelija HUS-Tietohallinto, on ilmoitettu HUS -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut HUS. Kyseessä on vakio työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 99 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus