Duunitori suosittelee
Järjestelmäasiantuntija (kesätyö)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Ohjelmistoarkkitehti, Microsoft

Elisa Appelsiini

Ohjelmistoammattilainen (Front-end)

Patria

Tampere

Ohjelmistoammattilainen (Back-end)

Patria

33100 - Tampere

Scala Software Developer – ERP järjestelmä

Attendo co Talente Consulting

Helsinki

Software Test Engineer (summer trainee)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

HUS-Logistiikka on HUS:n liikelaitos, joka vastaa Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin hankinta- ja logistiikkapalveluista. HUS-Logistiikan liikevaihto on 180 milj. euroa ja työntekijöitä on 260. Liikelaitos tuottaa palveluita HUS:n omien yksiköiden lisäksi Uudenmaan kunnille ja HYKS-erityisvastuualueen sairaanhoitopiireille. HUS-Logistiikka on kehityshakuinen ja laajeneva kunnallinen liikelaitos sekä julkisen hankinnan ja terveydenhuollon logistiikan edelläkävijä.Tietojärjestelmäpäällikkö vastaa ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ict-alan johtotehtävät Helsinki ict-alan johtotehtävät Kerava ict-alan johtotehtävät Nurmijärvi ict-alan johtotehtävät Sipoo ict-alan johtotehtävät Tuusula ict-alan johtotehtävät Vantaa ict-alan johtotehtävät Espoo järjestelmähallinta ja tietohallinto Helsinki järjestelmähallinta ja tietohallinto Kerava järjestelmähallinta ja tietohallinto Nurmijärvi järjestelmähallinta ja tietohallinto Sipoo järjestelmähallinta ja tietohallinto Tuusula järjestelmähallinta ja tietohallinto Vantaa järjestelmähallinta ja tietohallinto Espoo ict-alan johtotehtävät järjestelmähallinta ja tietohallinto Helsinki Kerava Nurmijärvi Sipoo Tuusula Vantaa Espoo .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Helsingin ja Uudenmaan Sairaanhoitopiirin kuntayhtymä Y-tunnus 1567535-0

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tietojärjestelmäpäällikkö HUS-Logistiikka, on ilmoitettu HUS -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut HUS. Kyseessä on vakio työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vantaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 93 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus