Duunitori suosittelee
Web Developer (Linux)

Deltagon Group Oy

Vattuniemi (00210)

Web Developer (Java)

Maatalouden Laskentakeskus Oy co Studentwork

Jyväskylä

Järjestelmätukihenkilö

Swarco Finland Oy

Espoo

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

SW developers for intelligent energy management

Reactive Technologies

Oulu

Embedded Linux Developers

Bittium Wireless Oy

Oulu

Työpaikkakuvaus


HUS-Logistiikka on HUS:n liikelaitos, joka vastaa Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin hankinta- ja logistiikkapalveluista. HUS-Logistiikan liikevaihto on 180 milj. euroa ja työntekijöitä on 260. Liikelaitos tuottaa palveluita HUS:n omien yksiköiden lisäksi Uudenmaan kunnille ja HYKS-erityisvastuualueen sairaanhoitopiireille. HUS-Logistiikka on kehityshakuinen ja laajeneva kunnallinen liikelaitos sekä julkisen hankinnan ja terveydenhuollon logistiikan edelläkävijä.

Tietojärjestelmäpäällikkö vastaa HUS-Logistiikan käytössä olevien tietojärjestelmien kehittämisen koordinoinnista ja toimii pienen ICT-ryhmämme esimiehenä.

Ryhmän keskeisenä tavoitteena on sujuvoittaa työprosesseja ja tuottaa sähköisiä palveluita asiakkaillemme entistä laajemmin. Käytössämme on mm. Oracle Fusion SCM (Fina, SCM, HCM, IDM moduulit), Oracle R12 (iStore) sekä Attune toiminnanohjausjärjestelmät. Merkittävä osa käytetyistä järjestelmistä on HUS:n yhteisiä, rooliisi kuuluu läheinen yhteistyö HUS:n tietohallinnon kanssa varmistaen, että HUS-Logistiikan toiminnan vaatimukset ja toimintavarmuuden edellytykset tulevat huomioiduiksi osana yhteistä kehityspolkua.

Tietojärjestelmäpäällikkönä osallistut keskeisesti lean-mallin mukaiseen toiminnan kehittämiseen. Tehtävässäsi raportoit suoraan HUS-Logistiikan toimitusjohtajalle. Toivomme sinulla olevan aiempaa kokemusta projektihallinnasta ja esimiestyöstä. Työtyyliltäsi olet ratkaisukeskeinen, verkostoituva ja omaat hyvät vuorovaikutus- ja viestintätaidot.

Hakukelpoisuus

Tietojärjestelmäpäällikön tehtävän kelpoisuusehtona on soveltuva korkeakouluasteen tutkinto tai ylemmän keskiasteen tutkinto, perehtyneisyys tietojenkäsittelymenetelmiin ja –laitteistoihin sekä riittävä kokemus hallinnon tehtävistä.


Kohteen aloituspäivämäärä: 2017-1-2
Ensisijainen sijainti: Vantaa
Organisaatio: 9402 Logistiikkapalvelut, Hus-Logistiikka
Työsuhteen tyyppi: Vakinainen
Työpaikan tyyppi: Vakio
Aikataulu: Kokopäiväinen
Työvuoro: kokopäivätyö
Noudatettava työ- tai virkaehtosopimus: KVTES
Yhteystiedot:

Toimitusjohtaja Jyrki Putkonen, puh. 040 515 0056, hankintapäällikkö Martti Hirvensalo, puh. 040 550 2222

http://www.hus.fi/tyopaikat/PublishingImages/HUS_banneri_Marko_580x150.jpg
Työnantajakuvaus: HUS on Suomen suurin erikoissairaanhoidon toimija ja työnantaja. Vahvuutemme on osaava ja työssään viihtyvä henkilökunta, joka arvostaa avoimuutta ja yhdenvertaisuutta. Työmme tavoitteena on korkea laatu ja korostamme potilaan parasta. Tervetuloa työkaveriksemme!
Hakuaika päättyy: 2016-10-26

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Vantaa

Yritystiedot

Toiminimi Helsingin ja Uudenmaan Sairaanhoitopiirin kuntayhtymä Y-tunnus 1567535-0

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tietojärjestelmäpäällikkö HUS-Logistiikka, on ilmoitettu HUS -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut HUS. Kyseessä on vakio työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vantaa , osoitteessa Vantaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 105 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa