Duunitori suosittelee
Rahoitusasiantuntija, Auran Osuuspankki

Studentwork

Aura

Etsimme nyt Tampereen logistiikkakeskuksen jakeluvarastoon varastotyöntekijöitä iltavuoroon!

Tamro Oyj

Tampere

Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

Osastoassistentti, Pöyry Oyj

Studentwork

Helsinki

Taloushallinto / Kirjanpitäjä

Koivunen Oy co Businesslike

Helsinki

Ohjelmistosuunnittelija

Ilmatieteen Laitos co Studentwork

Helsinki

Ilmoitus jätetty 07.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

HYKS-sairaanhoitoalue, jonka kokonaisbudjetti on 1,5 miljardia euroa, muodostuu 12 sairaanhoidon tulosyksiköstä ja sairaanhoitoalueen johdon tulosyksiköstä (HYKS-johto). Haemme HYKS sairaanhoitoalueen johtoon keskitettyyn taloustiimiin TALOUSSUUNNITTELIJAN sijaista ajalle 1.11.2016 – 31.10.2017. HYKS-johdon taloustiimi tukee Hyksin sairaanhoidon tulosyksiköiden talouspäälliköitä ja vastaa myös koko HYKS-sairaanhoitoalueen toiminnan ja talouden suunnittelusta, seurannasta ja raportoinnista. Tehtäviin kuuluu mm. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja taloushallinto Kuusisaari() taloushallinto Espoo määräaikainen Kuusisaari() määräaikainen Espoo taloushallinto määräaikainen Kuusisaari() Espoo .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Helsingin ja Uudenmaan Sairaanhoitopiirin kuntayhtymä Y-tunnus 1567535-0

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Taloussuunnittelija HYKS-sairaanhoitoalueen johto, on ilmoitettu HUS -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut HUS. Kyseessä on vakio työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 105 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa