Duunitori suosittelee
Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Kokki

Restel Oy

Helsinki

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Specialist, SEO/SEM

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Maaleja ja pinnoitteita ymmärtävä myyntiedustaja, AkzoNobel

Studentwork

Vantaa

Työmaapäällikkö Etelä-Suomeen

Destia

Helsinki

Työpaikkakuvaus


HUS-Logistiikka on HUS:n liikelaitos, joka vastaa Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin hankinta- ja logistiikkapalveluista. HUS-Logistiikan liikevaihto on 180 milj. euroa ja työntekijöitä on 260. Liikelaitos tuottaa palveluita HUS:n omien yksiköiden lisäksi Uudenmaan kunnille ja HYKS-erityisvastuualueen sairaanhoitopiireille. HUS-Logistiikka on kehityshakuinen ja laajeneva kunnallinen liikelaitos sekä julkisen hankinnan ja terveydenhuollon logistiikan edelläkävijä.

Etsimme hankintayksikköömme suunnittelijaa.

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän ja haastavan toimintaympäristön terveyden- ja sairaanhoidon laitteiden, tarvikkeiden ja palveluiden hankinnan parissa.

Toimit HUS-kuntayhtymän hankintastrategian implementoinnissa yhdessä hankintapäällikön kanssa.

Hankintastrategian implementoinnissa painopisteinä ovat strategisiin hankintoihin liittyvä koordinointi eri toimijoiden välillä, suunnitelmallisuuden ja seurannan kehittäminen, hankintaosaamisen kehittäminen ja ylläpitäminen. Työnkuvaasi kuuluu lisäksi erilaisten palvelu-, laite- ja tarvikehankintojen kilpailuttamista, hankintasopimuksista vastaamista, tarjousvertailujen ja valintaesityksien laatimista yhdessä kliinisten asiantuntijoiden kanssa sekä hankintasopimuksista vastaamista.

HUS-Logistiikka kilpailuttaa mm. erilaisia asiantuntija- ja ostopalveluita, lääkinnällisiä laitteita, leikkaussalituotteita, sairaalakalusteita, kertakäyttöisiä hoitotarvikkeita ja apuvälineitä.

Asiakkaitamme ovat erikoissairaanhoidon sekä perusterveydenhoidon asiantuntijat ja työntekijät HUS:n ja HYKS-erva-alueen sairaaloissa, jäsenkuntien terveyskeskuksissa ja muissa julkisissa terveyden- ja sairaanhoidon palveluita tuottavissa yksiköissä.

Pystyt vetämään läpi hankintaprosessin hankinnan kohteen määrittelystä sopimushallintaan asti projektimaisesti ja johtaa asiantuntijatyöryhmää tavoitteellisesti. Yhteistyö asiakkaidemme ja toimittajiemme kanssa sujuu sinulta luontevasti. Työssäsi tarvitset hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, oma-aloitteisuutta sekä kykyä ymmärtää asiakkaidemme tarpeet. Tulet hyvin toimeen erilaisten tiedonhallintaohjelmien sekä ERP-järjestelmien kanssa.

Tuntemus terveydenhuoltoalasta ja terveydenhuollon tuotteista sekä kokemus alan hankinta- tai myyntitehtävistä katsotaan eduksi.

Hakukelpoisuus Suunnittelijan kelpoisuusehtona on soveltuva korkeakouluasteen tutkinto tai keskiasteen tutkinto ja riittävä kokemus suunnittelutehtävissä.
Kohteen aloituspäivämäärä: 2017-1-2
Ensisijainen sijainti: Vantaa
Organisaatio: 9401 Hankintapalvelut, Hus-Logistiikka
Työsuhteen tyyppi: Vakinainen
Työpaikan tyyppi: Vakio
Aikataulu: Kokopäiväinen
Työvuoro: kokopäivätyö
Noudatettava työ- tai virkaehtosopimus: KVTES
Yhteystiedot:

Hankintapäällikkö Martti Hirvensalo, puh. 040 550 2222 tai toimitusjohtaja Jyrki Putkonen puh. 040 515 0056.

http://www.hus.fi/tyopaikat/PublishingImages/HUS_banneri_Marko_580x150.jpg
Työnantajakuvaus: HUS on Suomen suurin erikoissairaanhoidon toimija ja työnantaja. Vahvuutemme on osaava ja työssään viihtyvä henkilökunta, joka arvostaa avoimuutta ja yhdenvertaisuutta. Työmme tavoitteena on korkea laatu ja korostamme potilaan parasta. Tervetuloa työkaveriksemme!
Hakuaika päättyy: 2016-10-28

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Vantaa

Yritystiedot

Toiminimi Helsingin ja Uudenmaan Sairaanhoitopiirin kuntayhtymä Y-tunnus 1567535-0

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Suunnittelija HUS-Logistiikka, on ilmoitettu HUS -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut HUS. Kyseessä on vakio työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vantaa , osoitteessa Vantaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 99 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa