Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 03.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme sosiaalityöntekijää innokkaaseen ja kehitysmyönteiseen sosiaalityön tiimiimme Lohjan sairaanhoitoalueelle. Tehtävän ensisijainen sijoituspaikka on tällä hetkellä Paloniemen sairaalassa, joka kuuluu psykiatriseen tulosyksikköön. Lohjan sairaanhoitoalueella työskentelee tällä hetkellä seitsemän sosiaalityöntekijää ja yksi johtava sosiaalityöntekijä. Sosiaalityöntekijä työskentelee itsenäisesti osana moniammatillista työryhmää sosiaalialan asiantuntijana. Työ sisältää sosiaalisen tilanteen arviointia sekä mm. asiakkaan ohjaamista tarkoitustenmukaisten ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja psykologia ja psykiatria sosiaalityö .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Helsingin ja Uudenmaan Sairaanhoitopiirin kuntayhtymä Y-tunnus 1567535-0

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sosiaalityöntekijä Psykiatria, on ilmoitettu HUS -palvelussa 03.10.2016 ja sen on julkaissut HUS. Kyseessä on vakio työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 03.11.2016. Työpaikka sijaitsee . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 159 kappaletta.

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus