Duunitori suosittelee
Tienvarsiteknologian osaaja

Destia

Helsinki

Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

Kokki

Restel Oy

Helsinki

Ratasuunnittelija (Vantaa, Turku tai Tampere)

Destia

Vantaa

Kooditaikuri, Taikala Oy

Studentwork

Espoo

Pääekonomisti

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

Työpaikkakuvaus


Haemme sosiaalityöntekijää innokkaaseen ja kehitysmyönteiseen sosiaalityön tiimiimme Lohjan sairaanhoitoalueelle. Tehtävän ensisijainen sijoituspaikka on tällä hetkellä Paloniemen sairaalassa, joka kuuluu psykiatriseen tulosyksikköön. Lohjan sairaanhoitoalueella työskentelee tällä hetkellä seitsemän sosiaalityöntekijää ja yksi johtava sosiaalityöntekijä.

Sosiaalityöntekijä työskentelee itsenäisesti osana moniammatillista työryhmää sosiaalialan asiantuntijana. Työ sisältää sosiaalisen tilanteen arviointia sekä mm. asiakkaan ohjaamista tarkoitustenmukaisten palveluiden piiriin, asiakkaan toimeentuloon liittyvien asioiden selvittämistä, kuntoutuspalveluihin ohjaamista, verkostotyötä asiakkaiden lähi- ja viranomaisverkostojen kanssa, muiden työntekijäryhmien konsultointia ja asiakkaiden monipuolista psykososiaalista tukemista. Terveyssosiaalityön keskiössä ovat sairauden tuomat muutokset asiakkaan elämäntilanteessa, minkä vuoksi työ vaatii kykyä hahmottaa kokonaisuuksia monesta eri näkökulmasta.

Arvostamme sosiaaliturvan ja –palvelujärjestelmän laajaa tuntemusta, kokemusta sosiaalityöstä ja/tai terveyssosiaalityöstä, itsenäistä ja innostunutta työotetta sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Työssä viihtymistä lisää halu kehittää omaa ammatillista osaamista. Sosiaalityöntekijöiden omalta tiimiltä saat hyvää tukea omaan työhösi ja meillä on mukava yhteishenki.


Hakukelpoisuus

Sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) mukainen laillistus.


Kohteen aloituspäivämäärä: 2017-1-1
Ensisijainen sijainti: Lohja-Paloniemen sairaala
Organisaatio: 4107 Sosiaalityön ja potilasasiamiehen vastuualue, Lohjan sha
Työsuhteen tyyppi: Vakinainen
Työpaikan tyyppi: Vakio
Aikataulu: Kokopäiväinen
Työvuoro: kokopäivätyö
Noudatettava työ- tai virkaehtosopimus: KVTES
Yhteystiedot:

Johtava sosiaalityöntekijä Miia Ståhle, puh. 050 427 5543, miia.stahle@hus.fi

http://www.hus.fi/tyopaikat/PublishingImages/HUS_banneri_Marko_580x150.jpg
Työnantajakuvaus: HUS on Suomen suurin erikoissairaanhoidon toimija ja työnantaja. Vahvuutemme on osaava ja työssään viihtyvä henkilökunta, joka arvostaa avoimuutta ja yhdenvertaisuutta. Työmme tavoitteena on korkea laatu ja korostamme potilaan parasta. Tervetuloa työkaveriksemme!
Hakuaika päättyy: 2016-11-1
Työnantaja: HUS Sijainti: Lohja-Paloniemen sairaala Työajat: vakio Ilmoitus jätetty: 03.10.2016 Haku päättyy: 01.11.2016 Ilmoituskanava: HUS

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Lohja-Paloniemen sairaala

Yritystiedot

Toiminimi Helsingin ja Uudenmaan Sairaanhoitopiirin kuntayhtymä Y-tunnus 1567535-0

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sosiaalityöntekijä Psykiatria, on ilmoitettu HUS -palvelussa 03.10.2016 ja sen on julkaissut HUS. Kyseessä on vakio työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.11.2016. Työpaikka sijaitsee osoitteessa Lohja-Paloniemen sairaala . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 97 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa