Duunitori suosittelee
Aluemyyntipäällikkö, Pohjois-Suomi

Uponor Infra Oy

Oulu

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Legal Trainee

Ernst & Young Oy

00100 - Helsinki

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

Specialist, SEO/SEM

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Web Developer (Linux)

Deltagon Group Oy

Vattuniemi (00210)

Työpaikkakuvaus


Haemme sosiaalityöntekijää innokkaaseen ja kehitysmyönteiseen sosiaalityön tiimiimme Lohjan sairaanhoitoalueelle. Tehtävän ensisijainen sijoituspaikka on tällä hetkellä Vihdissä aikuispsykiatrian poliklinikalla. Lisäksi työhön kuuluu myös Karkkilan psykiatrian poliklinikan sosiaalityö ja mahdollisuus oman auton käyttöön on työn hoitamisen kannalta toivottavaa. Lohjan sairaanhoitoalueella työskentelee tällä hetkellä seitsemän sosiaalityöntekijää ja yksi johtava sosiaalityöntekijä.

Sosiaalityöntekijä työskentelee itsenäisesti osana moniammatillista työryhmää sosiaalialan asiantuntijana. Työ sisältää sosiaalisen tilanteen arviointia sekä mm. asiakkaan ohjaamista tarkoitustenmukaisten palveluiden piiriin, asiakkaan toimeentuloon liittyvien asioiden selvittämistä, kuntoutuspalveluihin ohjaamista, verkostotyötä asiakkaiden lähi- ja viranomaisverkostojen kanssa, muiden työntekijäryhmien konsultointia ja asiakkaiden monipuolista psykososiaalista tukemista. Terveyssosiaalityön keskiössä ovat sairauden tuomat muutokset asiakkaan elämäntilanteessa, minkä vuoksi työ vaatii kykyä hahmottaa kokonaisuuksia monesta eri näkökulmasta.

Arvostamme sosiaaliturvan ja –palvelujärjestelmän laajaa tuntemusta, kokemusta sosiaalityöstä ja/tai terveyssosiaalityöstä, itsenäistä ja innostunutta työotetta sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Työssä viihtymistä lisää halu kehittää omaa ammatillista osaamista. Sosiaalityöntekijöiden omalta tiimiltä saat hyvää tukea omaan työhösi ja meillä on mukava yhteishenki.

Hakukelpoisuus

Sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) mukainen laillistus.


Kohteen aloituspäivämäärä: 2017-1-1
Ensisijainen sijainti: Vihti
Organisaatio: 4107 Sosiaalityön ja potilasasiamiehen vastuualue, Lohjan sha
Työsuhteen tyyppi: Vakinainen
Työpaikan tyyppi: Vakio
Aikataulu: Kokopäiväinen
Työvuoro: kokopäivätyö
Noudatettava työ- tai virkaehtosopimus: KVTES
Yhteystiedot: Johtava sosiaalityöntekijä Miia Ståhle puh. 050 427 5543 miia.stahle@hus.fi Virkaa haetaan ensisijaisesti sähköisellä työnhakulomakkeella.http://www.hus.fi/tyopaikat/PublishingImages/HUS_banneri_Marko_580x150.jpg
Työnantajakuvaus: HUS on Suomen suurin erikoissairaanhoidon toimija ja työnantaja. Vahvuutemme on osaava ja työssään viihtyvä henkilökunta, joka arvostaa avoimuutta ja yhdenvertaisuutta. Työmme tavoitteena on korkea laatu ja korostamme potilaan parasta. Tervetuloa työkaveriksemme!
Hakuaika päättyy: 2016-11-1
Työnantaja: HUS Sijainti: Vihti Työajat: vakio Ilmoitus jätetty: 03.10.2016 Haku päättyy: 01.11.2016 Ilmoituskanava: HUS

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Vihti

Yritystiedot

Toiminimi Helsingin ja Uudenmaan Sairaanhoitopiirin kuntayhtymä Y-tunnus 1567535-0

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sosiaalityöntekijä Aikuispsykiatria, on ilmoitettu HUS -palvelussa 03.10.2016 ja sen on julkaissut HUS. Kyseessä on vakio työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vihti , osoitteessa Vihti . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 104 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa