Duunitori suosittelee
Terveydenhuoltoeläinlääkäri

DanHatch Finland Oy / co MPS

Mynämäki

Lead Developer

Avarea

Helsinki

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Vientijohtaja

Jokamuovi Oy co Lakeusrekry

Seinäjoki

Ilmoitus jätetty 13.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme Lohjan sairaalan medisiiniselle vuodeosastolle sairaanhoitajaa osaksi moniammatillista tiimiä. Osasto toimii päivystävänä yksikkönä, jossa hoidetaan sisätautien, neurologian ja keuhkosairauksien potilaita. Työ yhdysvuodeosastolla on mielenkiintoista ja haastavaa. Tehtävän hoitaminen edellyttää sitoutumista kolmivuorotyöhön, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, joustavuutta, sitoutumista oman ammattitaidon ja yksikön toiminnan kehittämiseen. Eduksi katsotaan erikoissairaanhoidon vuodeosaston työkokemus. Ota yhteyttä, ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja hoitajat Inkoo hoitajat Karkkila hoitajat Lohja hoitajat Salo hoitajat Somero hoitajat Raasepori hoitajat Tammela hoitajat Siuntio hoitajat Vihti hoitajat Inkoo Karkkila Lohja Salo Somero Raasepori Tammela Siuntio Vihti .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Helsingin ja Uudenmaan Sairaanhoitopiirin kuntayhtymä Y-tunnus 1567535-0

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sairaanhoitajan Medisiininen yhdysosasto, on ilmoitettu HUS -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut HUS. Kyseessä on vakio työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 27.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Lohja . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 119 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa