Duunitori suosittelee
Embedded Linux Developers

Bittium Wireless Oy

Oulu

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

Senior Designers

Wärtsilä

Vaasa

Customer Consultant

Sana Pharma co. Studentwork

Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

Ohjelmistotestaaja

Elisa Appelsiini

Helsinki

Työpaikkakuvaus


Meilahden sairaalan Teho- ja tehovalvontaosastolla 20 on avoinna 4 sairaanhoitajan vakituista tehtävää. Tehtävät ovat uusia, lokakuun alussa perustettuja vakansseja. Teho- ja tehovalvontaosastolla 20 hoidetaan vaikeasti sairaita potilaita lääketieteen eri erikoisaloilta. Osasto on 13 -paikkainen monipuolista tehohoitotyötä ja kehittymismahdollisuuksia tarjoava yksikkö. Osastolla on kattava perehdytysohjelma sekä runsaat lisäkoulutusmahdollisuudet. Työssä kehittymistä tuetaan aktiivisesti. Osaston henkilökunta tulee toimimaan aktiivisessa yhteistyössä teho- ja tehovalvontaosaston M1 kanssa ja leikkaussalit- teho- ja kivunhoidon tulosyksikön teho-osastojen henkilökunta auttaa tarvittaessa toisten teho-osastojen henkilökuntaa tulosyksikön sisällä. Työ on kolmivuorotyötä.

Tule tekemään arvokasta ja palkitsevaa tiimityötä kanssamme!

Hakukelpoisuus Terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen laillistus.
Kohteen aloituspäivämäärä: 2016-12-1
Ensisijainen sijainti: Helsinki-Meilahden tornisairaala
Organisaatio: 1102 Tehohoidon Linja
Työsuhteen tyyppi: Vakinainen
Työpaikan tyyppi: Vakio
Aikataulu: Kokopäiväinen
Työvuoro: 3-vuorotyö
Noudatettava työ- tai virkaehtosopimus: KVTES
Yhteystiedot: Osastonhoitaja Anneli Övermark, p. 050 427 1618 tai
ylihoitaja Anu Meriö, p. 050 427 0965.http://www.hus.fi/tyopaikat/PublishingImages/HUS_banneri_Marko_580x150.jpg
Työnantajakuvaus: HUS on Suomen suurin erikoissairaanhoidon toimija ja työnantaja. Vahvuutemme on osaava ja työssään viihtyvä henkilökunta, joka arvostaa avoimuutta ja yhdenvertaisuutta. Työmme tavoitteena on korkea laatu ja korostamme potilaan parasta. Tervetuloa työkaveriksemme!
Hakuaika päättyy: 2016-11-7
Työnantaja: HUS Sijainti: Helsinki-Meilahden tornisairaala Työajat: vakio Ilmoitus jätetty: 17.10.2016 Haku päättyy: 07.11.2016 Ilmoituskanava: HUS

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Helsinki-Meilahden tornisairaala

Yritystiedot

Toiminimi Helsingin ja Uudenmaan Sairaanhoitopiirin kuntayhtymä Y-tunnus 1567535-0

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sairaanhoitaja HYKS Teho- ja tehovalvontaosasto, on ilmoitettu HUS -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut HUS. Kyseessä on vakio työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 07.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Helsinki-Meilahden tornisairaala . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 102 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa