Duunitori suosittelee
Embedded Linux Developers

Bittium Wireless Oy

Oulu

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

Myyntipäällikkö, DIY

Abloy Oy

Espoo

Vuoropäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Korvausneuvoja

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Kokki

Sokotel Oy

Työpaikkakuvaus


Jorvin sairaalan päivystyslisärakennus valmistui vuoden 2015 lopussa. Jorvin Teho- ja tehovalvontaosasto sekä Töölön sairaalan Palovammakeskus muuttivat uusiin tiloihin vuoden 2016 alussa ja yhdistivät toimintansa osastoksi U2. Toimintaa varten on perustettu 10 uutta sairaanhoitajan vakituista tointa. Haemme sairaanhoitajia toimimaan uudenlaisessa toimintaympäristössä, jossa hoidetaan palovammapotilaita (teho- ja vuodeosastohoito sekä poliklinikkatoiminta) ja eri erikoisalojen teho- ja tehovalvontahoitoa vaativia potilaita. Osaston hoitotyössä korostuu moniammatillinen tiimityöskentely.

Tehtäviin valittavilta sairaanhoitajilta edellytetään kiinnostusta haavanhoito- ja tehohoitotyöhön. Työ on kolmivuorotyötä ja ennen valinnan vahvistamista tehtävään valitun tulee esittää alaikäisten hoitoon osallistuvilta edellytetty rikostaustaote. Sairaanhoitajan tehtäviin valittavat henkilöt saavat hyvän perehdytyksen työtehtäviin. Tervetuloa mukavaan tiimiimme kehittämään täysin uudenlaista toimintamallia uusissa, avarissa, tarkoitukseen suunnitelluissa tiloissa.

Hakukelpoisuus Terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen laillistus.
Kohteen aloituspäivämäärä: 2016-12-1
Ensisijainen sijainti: Espoo-Jorvin sairaala
Organisaatio: 1102 Tehohoidon Linja
Työsuhteen tyyppi: Vakinainen
Työpaikan tyyppi: Vakio
Aikataulu: Kokopäiväinen
Työvuoro: 3-vuorotyö
Noudatettava työ- tai virkaehtosopimus: KVTES
Yhteystiedot: Osastonhoitaja Helena Siivonen, p. 050 428 4457 tai
ylihoitaja Anu Meriö, p. 050 427 0965.http://www.hus.fi/tyopaikat/PublishingImages/HUS_banneri_Marko_580x150.jpg
Työnantajakuvaus: HUS on Suomen suurin erikoissairaanhoidon toimija ja työnantaja. Vahvuutemme on osaava ja työssään viihtyvä henkilökunta, joka arvostaa avoimuutta ja yhdenvertaisuutta. Työmme tavoitteena on korkea laatu ja korostamme potilaan parasta. Tervetuloa työkaveriksemme!
Hakuaika päättyy: 2016-11-7

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Espoo-Jorvin sairaala

Yritystiedot

Toiminimi Helsingin ja Uudenmaan Sairaanhoitopiirin kuntayhtymä Y-tunnus 1567535-0

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sairaanhoitaja HYKS Teho- ja tehovalvontaosasto, on ilmoitettu HUS -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut HUS. Kyseessä on vakio työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 07.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo , osoitteessa Espoo-Jorvin sairaala . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 99 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa