Duunitori suosittelee
Maaleja ja pinnoitteita ymmärtävä myyntiedustaja, AkzoNobel

Studentwork

Vantaa

Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

Software Developer

Attendo

Helsinki

Tarjoilija

Sokotel Oy

Helsinki

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Autonasentaja

Servon Oy Motonet Korjaamo Espoo

Espoo

Työpaikkakuvaus


Tarjoamme kolme sairaanhoitajan vakituista toimea HYKS Sydän- ja keuhkokeskuksen sydänkirurgian teho-osastolla Meilahden tornisairaalassa.

Sydänkirurgian teho-osasto on keskittynyt sydän- ja suurten verisuonileikkauspotilaiden sekä sydämen- ja keuhkonsiirtopotilaiden postoperatiivisen hoitotyöhön. Osastolla hoidetaan kriittisesti sairaita potilaita, käyttäen apuna uusinta hoidon teknologiaa, kuten erilaisia sydämen apupumppuja ja kehon ulkoista hapetinta. Toteutamme myös erilaisia dialyysihoitomuotoja. Tehohoidon teknologian ohella työssämme korostuu potilaan ja hänen läheistensä inhimillinen kohtaaminen ja tukeminen.

Osastollamme on kattava perehdytysohjelma sekä runsaat lisäkoulutusmahdollisuudet. Työssä kehittymistä tuetaan aktiivisesti. Työ on kolmivuorotyötä. Tehtävät täytetään 1.12.2016 tai sopimuksen mukaan. Toimeen valituilta edellytetään sitoutumista päivittäisen resursoinnin malliin.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää kokemusta tehohoitotyöstä ja kyseisten potilaiden hoitamisesta, hyviä ihmissuhde- ja vuorovaikutustaitoja, organisointikykyä, yhteistyötaitoja, muutosmyönteisyyttä ja kehittämisintoa.

Hakukelpoisuus

Terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen laillistus.


Kohteen aloituspäivämäärä: 2016-12-1
Ensisijainen sijainti: Helsinki-Meilahden tornisairaala
Organisaatio: 1161 Sydänlinja
Työsuhteen tyyppi: Vakinainen
Työpaikan tyyppi: Vakio
Aikataulu: Kokopäiväinen
Työvuoro: 3-vuorotyö
Noudatettava työ- tai virkaehtosopimus: KVTES
Yhteystiedot:

Osastonhoitaja Jenni Sakki, puh. 050 427 4926.
Ylihoitaja Anniina Lahtinen, puh. 050 513 0950.

http://www.hus.fi/tyopaikat/PublishingImages/HUS_banneri_Marko_580x150.jpg
Työnantajakuvaus: HUS on Suomen suurin erikoissairaanhoidon toimija ja työnantaja. Vahvuutemme on osaava ja työssään viihtyvä henkilökunta, joka arvostaa avoimuutta ja yhdenvertaisuutta. Työmme tavoitteena on korkea laatu ja korostamme potilaan parasta. Tervetuloa työkaveriksemme!
Hakuaika päättyy: 2016-10-31

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Helsinki-Meilahden tornisairaala

Yritystiedot

Toiminimi Helsingin ja Uudenmaan Sairaanhoitopiirin kuntayhtymä Y-tunnus 1567535-0

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sairaanhoitaja HYKS Sydänkirurgia Teho-osasto, on ilmoitettu HUS -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut HUS. Kyseessä on vakio työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Helsinki-Meilahden tornisairaala . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 99 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa