Duunitori suosittelee
Terveydenhuoltoeläinlääkäri

DanHatch Finland Oy / co MPS

Mynämäki

Päälliköitä ravintoloihin Holiday Inn ja Rantasipi hotelleihin

Restel

Vantaa

Johtava energia-asiantuntija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Ohjelmistosuunnittelija, Terveydenhuolto

Elisa Appelsiini

Helsinki

Kokkeja Elmo Sport Bistroon

CMB Ravintolat

Helsinki

Digia Career Compass

Digia

Helsinki

Ilmoitus jätetty 07.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme sairaanhoitaja Tikkurilan nuorisopsykiatrian tutkimus-, akuutti- ja konsultaatiopoliklinikalle (tak-poliklinikka) Hyks-Varhain työhön. Työ alkaa 1.1.2017. Työtä tehdään nuorten toimintaympäristössä esimerkiksi kouluissa ja kotona yhteistyössä perustason toimijoiden kanssa. Työhön kuuluu olennaisena osana perustason konsultointi sekä puhelimitse että asiakastapaamisissa. Työskentelyalueena on pääasiassa Vantaa ja Kerava. Työhuone sijaitsee Tikkurilan tak-poliklinikalla ja sairaanhoitaja toimii osana ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja hoitajat Helsinki hoitajat Kerava hoitajat Nurmijärvi hoitajat Sipoo hoitajat Tuusula hoitajat Vantaa hoitajat Espoo psykologia ja psykiatria Helsinki psykologia ja psykiatria Kerava psykologia ja psykiatria Nurmijärvi psykologia ja psykiatria Sipoo psykologia ja psykiatria Tuusula psykologia ja psykiatria Vantaa psykologia ja psykiatria Espoo hoitajat psykologia ja psykiatria Helsinki Kerava Nurmijärvi Sipoo Tuusula Vantaa Espoo .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Helsingin ja Uudenmaan Sairaanhoitopiirin kuntayhtymä Y-tunnus 1567535-0

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sairaanhoitaja HYKS Nuorisopsykiatria, on ilmoitettu HUS -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut HUS. Kyseessä on vakio työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 17.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vantaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 103 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa