Duunitori suosittelee
Legal Trainee

Ernst & Young Oy

00100 - Helsinki

Työmaapäällikkö kalliorakentamiseen

Destia

Helsinki

Marketing & Communication Specialist

Continental Rengas Oy / co MPS

Espoo

eHealth Lead Technical Architect

Nortal

Helsinki

Ohjelmistoarkkitehti, Java

Elisa Appelsiini

Helsinki

Kuljettajia

Foodora

Helsinki

Työpaikkakuvaus


Sairaanhoitajan toimi on avoinna Hyks Nuorisopsykiatrian linjan tutkimus-, akuutti- ja konsultaatiopoliklinikalla (TAK-pkl) Pasilassa.

Käyntiosoite: Ratapihantie 11, 3.kerros, 00520 HELSINKI

Tutkimus-, akuutti- ja konsultaatiopoliklinikalla painottuvat psykiatrinen osaaminen sekä työkokemus nuorten ja perheiden kanssa työskentelyssä. 13-17 –vuotiaiden nuorten erikoissairaanhoidon tarpeen arvio tehdään moniammatillisessa työryhmässä. Työ on sekä itsenäistä että pari- ja työryhmätyöskentelyä. Intensiivinen ja tarvittaessa jalkautuva arviointi takaa nuorten nopean hoitoon pääsyn. Toimintaamme kuuluu myös tiivis verkostoyhteistyö sekä konsultaatiot peruspalveluiden toimijoiden kanssa.

Työntekijältä edellytetään psykiatrian alan työkokemusta, tutkimuksellista osaamista, hyviä yhteistyötaitoja, kiinnostusta kehittää työtä sekä halua työskennellä nuorten ja heidän verkostojensa kanssa. Kokemus kriisityöstä katsotaan eduksi. Myös ruotsinkielen taito katsotaan eduksi.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevältä vaadittava rikosrekisterilain mukainen rikosrekisteriote.

Hakukelpoisuus Terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen laillistus.
Kohteen aloituspäivämäärä: 2017-1-1
Ensisijainen sijainti: Helsinki
Organisaatio: 1125 Nuorisopsykiatrian Linja
Työsuhteen tyyppi: Vakinainen
Työpaikan tyyppi: Vakio
Aikataulu: Kokopäiväinen
Työvuoro: kokopäivätyö
Noudatettava työ- tai virkaehtosopimus: KVTES
Yhteystiedot:

Osastonhoitaja Heli Hirvonen, puh. 050 427 9175
Ylihoitaja Teija Rintamäki, puh. 050 427 0026

http://www.hus.fi/tyopaikat/PublishingImages/HUS_banneri_Marko_580x150.jpg
Työnantajakuvaus: HUS on Suomen suurin erikoissairaanhoidon toimija ja työnantaja. Vahvuutemme on osaava ja työssään viihtyvä henkilökunta, joka arvostaa avoimuutta ja yhdenvertaisuutta. Työmme tavoitteena on korkea laatu ja korostamme potilaan parasta. Tervetuloa työkaveriksemme!
Hakuaika päättyy: 2016-11-4

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Helsinki

Yritystiedot

Toiminimi Helsingin ja Uudenmaan Sairaanhoitopiirin kuntayhtymä Y-tunnus 1567535-0

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sairaanhoitaja HYKS Nuorisopsykiatria, on ilmoitettu HUS -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut HUS. Kyseessä on vakio työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 04.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 97 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa