Duunitori suosittelee
Hälytyskeskuspäivystäjä

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Verman / co MPS

Kerava

System Specialist (Customer Services team)

Landis+Gyr

Jyväskylä

Rekrytoija

Värväämö

Tampere

Software Developer to work with automotive industry (.NET)

Academic Work

Helsinki

IT-suunnittelija

Helsingin kaupungin liikennelaitos HKL

Helsinki

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Sairaanhoitajan toimi on avoinna Hyks Nuorisopsykiatrian linjan tutkimus-, akuutti- ja konsultaatiopoliklinikalla (TAK-pkl) Pasilassa. Käyntiosoite: Ratapihantie 11, 3.kerros, 00520 HELSINKI Tutkimus-, akuutti- ja konsultaatiopoliklinikalla painottuvat psykiatrinen osaaminen sekä työkokemus nuorten ja perheiden kanssa työskentelyssä. 13-17 –vuotiaiden nuorten erikoissairaanhoidon tarpeen arvio tehdään moniammatillisessa työryhmässä. Työ on sekä itsenäistä että pari- ja työryhmätyöskentelyä. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja hoitajat Helsinki hoitajat Sipoo hoitajat Vantaa hoitajat Espoo psykologia ja psykiatria Helsinki psykologia ja psykiatria Sipoo psykologia ja psykiatria Vantaa psykologia ja psykiatria Espoo hoitajat psykologia ja psykiatria .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Helsingin ja Uudenmaan Sairaanhoitopiirin kuntayhtymä Y-tunnus 1567535-0

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sairaanhoitaja HYKS Nuorisopsykiatria, on ilmoitettu HUS -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut HUS. Kyseessä on vakio työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 06.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 123 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus