Duunitori suosittelee
Terveydenhuoltoeläinlääkäri

DanHatch Finland Oy / co MPS

Mynämäki

Kuoronjohtaja / Taiteellinen johtaja

Kauppakorkeakoulun ylioppilaskunnan laulajat (KYL)

Helsinki

Myynti-insinööri

Österberg Group co Lakeusrekry

Vaasa

Taloushallinto / Kirjanpitäjä

Koivunen Oy co Businesslike

Helsinki

Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

Ohjelmistosuunnittelija, Microsoft

Elisa Appelsiini

Helsinki

Ilmoitus jätetty 27.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Sairaanhoitajan tehtävä HYKS Lastenpsykiatrian linjassa hoito-osastolla A31. Tehtävä edellyttää sekä lastenpsykiatrista että perhe- ja verkostokeskeisen työn osaamista. Toimeen valittavan on esitettäväksi nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2. §:n mukainen rikosrekisteriote. Hakukelpoisuus Terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen laillistus. Kohteen aloituspäivämäärä: 2016-10-31Ensisijainen sijainti: HelsinkiOrganisaatio: 1116 Lasten Ja Nuorten Sairauksien Hoitotyön LinjaTyösuhteen tyyppi: VakinainenTyöpaikan tyyppi: ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja hoitajat Helsinki hoitajat Sipoo hoitajat Vantaa hoitajat Espoo psykologia ja psykiatria Helsinki psykologia ja psykiatria Sipoo psykologia ja psykiatria Vantaa psykologia ja psykiatria Espoo hoitajat psykologia ja psykiatria Helsinki Sipoo Vantaa Espoo .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Helsingin ja Uudenmaan Sairaanhoitopiirin kuntayhtymä Y-tunnus 1567535-0

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sairaanhoitaja HYKS Lastenpsykiatria, on ilmoitettu HUS -palvelussa 27.09.2016 ja sen on julkaissut HUS. Kyseessä on vakio työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 105 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa