Duunitori suosittelee
Hälytyskeskuspäivystäjä

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Software Architect (Device Development team)

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Vuoropäälliköitä BURGER KING® Mäntsälä

BURGER KING® / co Restel

Mäntsälä

DevOps Engineer

Hubchat Community Oy

Myyjä / Kauneusneuvoja / Colosé edustus

Colosé maahantuonti Rising Sun Oy

24100 - Salo

IT-suunnittelija

Helsingin kaupungin liikennelaitos HKL

Helsinki

Ilmoitus jätetty 27.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Sairaanhoitajan tehtävä HYKS Lastenpsykiatrian linjassa hoito-osastolla A31. Tehtävä edellyttää sekä lastenpsykiatrista että perhe- ja verkostokeskeisen työn osaamista. Toimeen valittavan on esitettäväksi nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2. §:n mukainen rikosrekisteriote. Hakukelpoisuus Terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen laillistus. Kohteen aloituspäivämäärä: 2016-10-31Ensisijainen sijainti: HelsinkiOrganisaatio: 1116 Lasten Ja Nuorten Sairauksien Hoitotyön LinjaTyösuhteen tyyppi: VakinainenTyöpaikan tyyppi: ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja hoitajat Helsinki hoitajat Sipoo hoitajat Vantaa hoitajat Espoo psykologia ja psykiatria Helsinki psykologia ja psykiatria Sipoo psykologia ja psykiatria Vantaa psykologia ja psykiatria Espoo hoitajat psykologia ja psykiatria .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Helsingin ja Uudenmaan Sairaanhoitopiirin kuntayhtymä Y-tunnus 1567535-0

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sairaanhoitaja HYKS Lastenpsykiatria, on ilmoitettu HUS -palvelussa 27.09.2016 ja sen on julkaissut HUS. Kyseessä on vakio työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 108 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus