Duunitori suosittelee
Terveydenhuoltoeläinlääkäri

DanHatch Finland Oy / co MPS

Mynämäki

Media-asiantuntija digimyyntiin

Fonecta

Turku

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Content Specialist

Wärtsilä

Helsinki

Automekaanikko / Autonasentaja

Gewat Hyötyajoneuvot Oy

Vantaa

Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme HYKS Sydän- ja keuhkokeskuksen Meilahden tornisairaalan kardiologian osaston valvontaan viittä sairaanhoitajaa vakinaisiin toimiin 1.12.2016 alkaen tai sopimuksen mukaan. Osastolla on 45 sairaansijaa ja 9 valvontapaikkaa (10 valvontapaikkaa 2.1.2017 alkaen). Osastolla hoidetaan erikoissairaanhoitoa vaativia sydänpotilaita ja kardiologian valvonnassa hoidetaan vaativia valvontaa tarvitsevia sydänpotilaita, mm. rytmihäiriöpotilaita, vaikeaa sydämen vajaatoimintaa sairastavia potilaita ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja hoitajat Munkkiniemi() hoitajat Kuusisaari() hoitajat Helsinki hoitajat Munkkiniemi() Kuusisaari() Helsinki .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Helsingin ja Uudenmaan Sairaanhoitopiirin kuntayhtymä Y-tunnus 1567535-0

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sairaanhoitaja HYKS Kardiologia, on ilmoitettu HUS -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut HUS. Kyseessä on vakio työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 103 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa