Duunitori suosittelee
Tarjoilija

Sokotel Oy

Helsinki

Etsimme kahta Käyttökeskuksen operaattoriharjoittelijaa Carunalle Espooseen!

Academic Work

Espoo

Vuoropäällikkö

Sokotel Oy

Espoo

Service Operations Center Specialist

Nebula Oy

Helsinki

Web Developer (Linux)

Deltagon Group Oy

Vattuniemi (00210)

15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Työpaikkakuvaus


Haemme HYKS Sydän- ja keuhkokeskuksen Meilahden tornisairaalan kardiologian osaston valvontaan viittä sairaanhoitajaa vakinaisiin toimiin 1.12.2016 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Osastolla on 45 sairaansijaa ja 9 valvontapaikkaa (10 valvontapaikkaa 2.1.2017 alkaen). Osastolla hoidetaan erikoissairaanhoitoa vaativia sydänpotilaita ja kardiologian valvonnassa hoidetaan vaativia valvontaa tarvitsevia sydänpotilaita, mm. rytmihäiriöpotilaita, vaikeaa sydämen vajaatoimintaa sairastavia potilaita ja sydänleikkauksen jälkeen valvontaa vaativia potilaita sekä elinsiirto- ja mekaaninen tuki -potilaita. Sairaanhoitajalta odotetaan kykyä vastata äkillisesti muuttuviin tilanteisiin ja hallita valvontaa vaativien potilaiden hoito. Potilaiden ohjaus sisältyy oleellisena osana työtehtäviin.

Odotamme Sinulta hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä kykyä ja intoa hoitotyön kehittämiseen. Valvontatason työkokemus katsotaan eduksi. Tarjoamme hyvän perehdytyksen ja tuemme ammatillista kehittymistä Aura-mallin mukaisesti. Toimiin valitut sitoutuvat päivittäisen resursoinnin malliin. Valvontatason sairaanhoitajalta edellytetään sitoutumista työkiertoon Sydän- ja keuhkokeskuksen eri valvontojen välillä.

Tervetuloa mukaan tiimiimme!


Hakukelpoisuus

Terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen laillistus.


Kohteen aloituspäivämäärä: 2016-12-1
Ensisijainen sijainti: Helsinki-Meilahden tornisairaala
Organisaatio: 1161 Sydänlinja
Työsuhteen tyyppi: Vakinainen
Työpaikan tyyppi: Vakio
Aikataulu: Kokopäiväinen
Työvuoro: 3-vuorotyö
Noudatettava työ- tai virkaehtosopimus: KVTES
Yhteystiedot:

Osastonhoitaja Sari Ranta, puh. 050 427 9371.

http://www.hus.fi/tyopaikat/PublishingImages/HUS_banneri_Marko_580x150.jpg
Työnantajakuvaus: HUS on Suomen suurin erikoissairaanhoidon toimija ja työnantaja. Vahvuutemme on osaava ja työssään viihtyvä henkilökunta, joka arvostaa avoimuutta ja yhdenvertaisuutta. Työmme tavoitteena on korkea laatu ja korostamme potilaan parasta. Tervetuloa työkaveriksemme!
Hakuaika päättyy: 2016-10-31

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Helsinki-Meilahden tornisairaala

Yritystiedot

Toiminimi Helsingin ja Uudenmaan Sairaanhoitopiirin kuntayhtymä Y-tunnus 1567535-0

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sairaanhoitaja HYKS Kardiologia, on ilmoitettu HUS -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut HUS. Kyseessä on vakio työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Helsinki-Meilahden tornisairaala . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 97 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa