Duunitori suosittelee
Hälytyskeskuspäivystäjä

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

B2B Account Manager Tampereelle Elisa Oyj:n edustajamyyntiin

Bookers

Tampere

Talent Acquisition Lead

Qvik Oy

00100 - Helsinki

Kausityöntekijöitä Räfsön Saareen 2017

Räfsön Leirikeskus / Kirkkonummen seurakuntayhtymä

02480 - Kirkkonummi

Back Office -toimihenkilö

Finnfund, Helsinki / co MPS

Helsinki

Automyyjä

VV-Autotalot Oy

00880 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme HYKS Sydän- ja keuhkokeskuksen Meilahden tornisairaalan kardiologian osaston valvontaan viittä sairaanhoitajaa vakinaisiin toimiin 1.12.2016 alkaen tai sopimuksen mukaan. Osastolla on 45 sairaansijaa ja 9 valvontapaikkaa (10 valvontapaikkaa 2.1.2017 alkaen). Osastolla hoidetaan erikoissairaanhoitoa vaativia sydänpotilaita ja kardiologian valvonnassa hoidetaan vaativia valvontaa tarvitsevia sydänpotilaita, mm. rytmihäiriöpotilaita, vaikeaa sydämen vajaatoimintaa sairastavia potilaita ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja hoitajat Munkkiniemi() hoitajat Kuusisaari() hoitajat Helsinki hoitajat .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Helsingin ja Uudenmaan Sairaanhoitopiirin kuntayhtymä Y-tunnus 1567535-0

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sairaanhoitaja HYKS Kardiologia, on ilmoitettu HUS -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut HUS. Kyseessä on vakio työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 109 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus