Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 19.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Puheterapeutin tehtävänä on toimia lasten kommunikoinnin apuvälinearvioiden asiantuntijana. Tehtäviin kuuluu vaativien kommunikoinnin apuvälinearvioiden tekeminen, apuvälineen käytön opetus ja ohjaus. Arvioita tehdään pääasiassa omalla vastaanotolla apuvälinekeskuksen tiloissa mutta etenkin ohjaus ja neuvontatyö tapahtuu lasten lähiympäristössä. Työtä tehdään moniammatillisena yhteistyönä HUS apuvälinekeskuksen Tietoteekki -tiimin kanssa. Tiimiin kuuluu kolme puheterapeuttia joista kaksi tekee ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja muu terveydenhuolto ja terapia psykologia ja psykiatria .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Helsingin ja Uudenmaan Sairaanhoitopiirin kuntayhtymä Y-tunnus 1567535-0

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Puheterapeutti HYKS, on ilmoitettu HUS -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut HUS. Kyseessä on kokenut työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 18.11.2016. Työpaikka sijaitsee . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 152 kappaletta.

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus