Duunitori suosittelee
Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Specialist, SEO/SEM

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Testiautomaatioasiantuntija

Qentinel QA

Espoo

Copywriter

Restel Oy / co MPS

Helsinki

Senior Designers

Wärtsilä

Vaasa

Kunnallistekniikan suunnittelija (Vantaa)

Destia

Vantaa

Työpaikkakuvaus


Lastenpsykiatrian vastuuyksikkö kuuluu lasten ja nuorten sairauksien vastuualueeseen. Yksikössä toimii neljä polikliinistä työryhmää, jotka kaikki tekevät myös liikkuvaa avohoitoa. Psykologeja on viisi ja henkilöstöä kaikkiaan 29. Haemme joukkoomme kahta psykologia.

Yleislastenpsykiatrisena poliklinikkana potilainamme olevien lasten ikähaitari on laaja ja tarpeet monimuotoiset. Meillä on mahdollisuus käyttää osaamistaan ja oppia uutta. Psykoterapeutin pätevyyden omaavalle tarjoamme mahdollisuuden tehdä terapiatyötä osana toimenkuvaa. Yksikkömme on kehittämis- ja koulutusmyönteinen ja työilmapiiri on hyvä. Palkkaus on HUS:n työn vaativuusluokittelun mukainen.

Arvostamme kiinnostusta oman ammatillisen osaamisen ja toiminnan monipuoliseen kehittämiseen sekä yhteistyökykyä. Toivomme hakijalta kokemusta lastenpsykiatrisesta erikoissairaanhoidosta tai perheneuvolatyöstä sekä verkostoyhteistyöstä. Psykoterapeutin koulutus, kiinnostus vauvaperhetyöhön tai neuropsykologiaan katsotaan eduksi.

Tehtävä alkaa 1.12.2016 tai sopimuksen mukaan.

Ota yhteyttä!

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevältä vaadittava rikosrekisterilain mukainen rikosrekisteriote.

Tehtävään haetaan ensisijaisesti sähköisellä työnhakulomakkeella.

Kirjalliset hakemukset lähetetään: Hyvinkään sairaanhoitoalue, kirjaamo, Sairaalankatu 1, 05850 HYVINKÄÄ Hakemukseen tulee merkitä työavain (1600017X). Hakemusasiakirjoja ei palauteta.

Hakukelpoisuus

Terveydenhuollon ammattihekilöistä annetussa laissa (559/94) säädetty laillistus.


Kohteen aloituspäivämäärä: 2016-12-1
Ensisijainen sijainti: Hyvinkää-Hyvinkään sairaala
Organisaatio: 3303 Lasten Ja Nuorten Sairauksien Osastoryhmä, Hyvinkään Sha
Työsuhteen tyyppi: Vakinainen
Työpaikan tyyppi: Vakio
Aikataulu: Kokopäiväinen
Työvuoro: kokopäivätyö
Noudatettava työ- tai virkaehtosopimus: KVTES
Yhteystiedot:

Ylilääkäri Eeva Huikko, puh. 050 427 7442 , psykologi Noora Peltonen, puh. 050 427 3014.
Sähköposti etunimi.sukunimi@hus.fi

http://www.hus.fi/tyopaikat/PublishingImages/HUS_banneri_Marko_580x150.jpg
Työnantajakuvaus: HUS on Suomen suurin erikoissairaanhoidon toimija ja työnantaja. Vahvuutemme on osaava ja työssään viihtyvä henkilökunta, joka arvostaa avoimuutta ja yhdenvertaisuutta. Työmme tavoitteena on korkea laatu ja korostamme potilaan parasta. Tervetuloa työkaveriksemme!
Hakuaika päättyy: 2016-10-31

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Hyvinkää-Hyvinkään sairaala

Yritystiedot

Toiminimi Helsingin ja Uudenmaan Sairaanhoitopiirin kuntayhtymä Y-tunnus 1567535-0

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Psykologi Lastenpsykiatria, on ilmoitettu HUS -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut HUS. Kyseessä on vakio työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Hyvinkää , osoitteessa Hyvinkää-Hyvinkään sairaala . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 105 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa