Duunitori suosittelee
Vuoropäällikkö

Restel Oy

Helsinki

15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Työpaikkakuvaus


HUS-Servis on kunnallinen liikelaitos, joka on osa HUS:n kuntayhtymää. Palvelukeskusmallilla toimivan liikelaitoksen toiminta-ajatuksena on auttaa asiakasorganisaatiota onnistumaan perustehtävässään kilpailukykyisillä asiointi-, henkilöstö-, talous- ja tekstinkäsittelypalveluilla. HUS-Servisissä työskentelee noin 800 henkilöä. Liikevaihto on noin 50 miljoonaa euroa.

Henkilöstöhallinnon perusprosessien tukipalvelut ja neuvonta on keskitetty HUS-kuntayhtymässä HUS-Servisin henkilöstöpalveluihin, johon kuuluva palkkapalvelut tuottaa palkanlaskennan ja palkkakirjanpidon palvelut, sairausvakuutus-, työtapaturma- ja eläkeasioiden hoidon, sekä näihin liittyvän asiakaspalvelun ja neuvonnan. Palkkapalvelut hoitaa HUS-kuntayhtymän sisäisille ja ulkoisille asiakkaille edellä mainitut tehtävät ajallaan ja oikein noudattaen virka- ja työehtosopimuksia, viranomaismääräyksiä, lakeja ja ohjeita. Palkkapalveluissa noudatetaan systemaattista päivittäisjohtamista ja toimintaa kehitetään lean –menetelmin.

Haemme palkkapalveluihin palkkakirjanpitäjää.

Haettava palkkakirjanpitäjä tulee palkkakirjanpito –linjaan. Palkkakirjanpito on HUS:ssa osa palkanlaskennan prosessia. Keskeisenä yhteistyökumppanina on sisäisesti talouspalvelujen kirjanpitoyksikkö, sekä ulkoisina asiakkaina eri viranomaiset kuten Verohallinto ja Keva sekä kuntayhtymän tilintarkastajat. Palkkakirjanpitäjä on palkanlaskennan prosessia tukeva asiantuntija, joka auttaa varmistamaan palkkojen tietojen oikeellisuutta ja laillisuutta.

Palkkakirjanpitäjän työtehtäviin kuuluu palkanlaskentaan liittyvät viranomaisilmoitukset, tilitykset, raportointi, kirjanpito, erilaiset selvitykset, prosessien kehittäminen sekä palkkojen ulkoisen perintätoimeen liittyvät työt. Toimit aktiivisesti yhteistyössä talouspalveluiden kirjanpidon, palkanlaskijoiden sekä palkanlaskentajärjestelmän pääkäytön kanssa.

Toimipaikka sijaitsee Helsingin Kalasatamassa, osoitteessa Tynnyrintekijänkatu 1 C.


Hakukelpoisuus

Tehtävään soveltuva keskiasteen ammattitutkinto ja riittävä käytännön
työkokemus palkanlaskentatehtävistä.

Arvostamme hakijan kokemusta kirjanpitotehtävistä ja –lainsäädännöstä, palkanlaskennasta, ja kunta-alan työ- ja virkaehtosopimusten käytöstä.


Kohteen aloituspäivämäärä: 2016-11-1
Ensisijainen sijainti: Helsinki-Muu (00029)
Organisaatio: 9503 Henkilöstöpalvelut
Työsuhteen tyyppi: Vakinainen
Työpaikan tyyppi: Vakio
Aikataulu: Kokopäiväinen
Työvuoro: kokopäivätyö
Noudatettava työ- tai virkaehtosopimus: KVTES
Yhteystiedot:

Linjanvetäjä Richard Salonen, p. 09 471 80756 tai palvelupäällikkö Juhani McBreen, p. 040 577 5517.

http://www.hus.fi/tyopaikat/PublishingImages/HUS_banneri_Marko_580x150.jpg
Työnantajakuvaus: HUS on Suomen suurin erikoissairaanhoidon toimija ja työnantaja. Vahvuutemme on osaava ja työssään viihtyvä henkilökunta, joka arvostaa avoimuutta ja yhdenvertaisuutta. Työmme tavoitteena on korkea laatu ja korostamme potilaan parasta. Tervetuloa työkaveriksemme!
Hakuaika päättyy: 2016-10-24

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Helsinki-Muu (00029)

Yritystiedot

Toiminimi Helsingin ja Uudenmaan Sairaanhoitopiirin kuntayhtymä Y-tunnus 1567535-0

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Palkkakirjanpitäjä HUS-Servis, on ilmoitettu HUS -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut HUS. Kyseessä on vakio työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Helsinki-Muu (00029) . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 99 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa