Duunitori suosittelee
Terveydenhuoltoeläinlääkäri

DanHatch Finland Oy / co MPS

Mynämäki

Järjestelmäspesialisti

Studentwork

Tampere

Vientijohtaja

Jokamuovi Oy co Lakeusrekry

Seinäjoki

Danske Graduate

Danske Bank Finland

Helsinki

Terveystoimittaja

Bonnier Business Forum Oy

Helsinki

Content Specialist

Wärtsilä

Helsinki

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme uutta innostunutta osastonylilääkäriä lastenyksikköömme! Lohjan sairaalan lastentaudeilla on yhteensä 5 erikoislääkärin virkaa, osastonylilääkärin vakanssia lukuun ottamatta muut vakanssit ovat vakituisesti täytetty. Lisäksi yksikköön kuuluu erikoistuvan lääkärin virka. Yksikön toiminta pyörii vahvasti poliklinikkatoiminnan ympärillä, mutta Lohjalla syntyy myös n. 1000 lasta vuodessa ja synnytysosaston yhteydessä toimii pieni 2-paikkainen vastasyntyneiden valvontayksikkö. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lääkärit Inkoo lääkärit Karkkila lääkärit Lohja lääkärit Salo lääkärit Somero lääkärit Raasepori lääkärit Tammela lääkärit Siuntio lääkärit Vihti lääkärit Inkoo Karkkila Lohja Salo Somero Raasepori Tammela Siuntio Vihti .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Helsingin ja Uudenmaan Sairaanhoitopiirin kuntayhtymä Y-tunnus 1567535-0

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Osastonylilääkäri Lastentaudit, on ilmoitettu HUS -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut HUS. Kyseessä on vakio työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Lohja . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 97 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus