Duunitori suosittelee
Kuljettajia

Foodora

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Suunnitteluinsinööri

Järvenpään Kaupunki

Järvenpää

Aluemyyntipäällikkö, Pohjois-Suomi

Uponor Infra Oy

Oulu

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Työmaapäälliköitä maanalaiseen rakentamiseen (Etelä-Suomi)

Destia

Helsinki

Työpaikkakuvaus


Haemme osaavaa ja yhteistyökykyistä lastenneurologia Lohjan sairaanhoitoalueen uuteen lastenneurologian osastonylilääkärin virkaan. Viranhaltijan työstä kohdennetaan n. 60% Lohjan ja n. 40% Raaseporin sairaalaan. Lohjan ja Länsi-Uudenmaan sairaanhoitoalueiden
Lastenneurologian osastonylilääkäri kehittää jatkossa lastenneurologista poliklinikkatoimintaa, kuntoutusta ja toimivia avohoidon konsultaatioita molemmilla sairaanhoitoalueilla. Lohjalla synnytetään n. 1000 kertaa vuodessa, joten tarvittaessa lastenneurologi antaa myös konsultaatioapua lastenlääkäreille, mikäli vastasyntyneellä epäillään neurologisia ongelmia.

Toivomme hakijalta vankkaa kokemusta perustason erikoissairaanhoidon lastenneurologisesta työstä, hyvää yhteistyökykyä sekä halua toiminnan kehittämiseen. Hyvä ruotsin kielen taito katsotaan eduksi. Länsi-Uudenmaan alueen väestöstä enemmistö puhuu äidinkielenään ruotsia, minkä takia hakijalta toivotaan sekä suomen että ruotsin kielen hyvää hallitsemista myös käytännössä.

Pääkaupunkiseudulta on arkisin ilmainen bussikuljetus sekä Lohjan, että Raaseporin sairaaloihin. Aloitus1.4.2017 tai sopimuksen mukaan.

Virkaan valitun on esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevältä vaadittava rikosrekisterilain mukainen rikosrekisteriote sekä HUS:n työterveyshuollon työterveyslääkärin lausunto työkelpoisuudestaan.


Hakukelpoisuus

Terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa 559/94 säädetty laillistus tai lupa toimia lääkärin tehtävissä sekä erikoislääkärin pätevyys virkaan soveltuvalla erikoisalalla.

Kielitaitovaatimuksena virkaan on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen ja kirjallinen taito tai ruotsin kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä suomen kielen tyydyttävä suullinen ja kirjallinen taito.


Yliopistosairaalassa kelpoisuutena vaaditaan lisäksi lääketieteellisen tiedekunnan toteama dosentin pätevyys asianomaisella erikoisalalla.


Kohteen aloituspäivämäärä: 2017-4-1
Ensisijainen sijainti: Lohja
Organisaatio: 4303 Lastentautien Vastuualue, Lohjan Sha
Työsuhteen tyyppi: Vakinainen
Työpaikan tyyppi: Vakio
Aikataulu: Kokopäiväinen
Työvuoro: kokopäivätyö
Noudatettava työ- tai virkaehtosopimus: LS
Yhteystiedot:

Ylilääkäri Jonas Bondestam, puh. 050 427 5159, virka-aikana
Tulosjohtaja Raija Räty, puh. 019 38011, virka-aikana

http://www.hus.fi/tyopaikat/PublishingImages/HUS_banneri_Marko_580x150.jpg
Työnantajakuvaus: HUS on Suomen suurin erikoissairaanhoidon toimija ja työnantaja. Vahvuutemme on osaava ja työssään viihtyvä henkilökunta, joka arvostaa avoimuutta ja yhdenvertaisuutta. Työmme tavoitteena on korkea laatu ja korostamme potilaan parasta. Tervetuloa työkaveriksemme!
Hakuaika päättyy: 2016-11-7
Työnantaja: HUS Sijainti: Lohja Työajat: vakio Ilmoitus jätetty: 10.10.2016 Haku päättyy: 07.11.2016 Ilmoituskanava: HUS

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Lohja

Yritystiedot

Toiminimi Helsingin ja Uudenmaan Sairaanhoitopiirin kuntayhtymä Y-tunnus 1567535-0

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Osastonylilääkäri Lastenneurologia, on ilmoitettu HUS -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut HUS. Kyseessä on vakio työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 07.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Lohja , osoitteessa Lohja . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 108 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa