Duunitori suosittelee
Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Etsimme kahta Käyttökeskuksen operaattoriharjoittelijaa Carunalle Espooseen!

Academic Work

Espoo

Työpaikkakuvaus


Osastonsihteerin toimi jakautuen HYKS Psykiatrian Erityispoliklinikalle ja Psykiatriakeskuksen neuropsykiatrian vuodeosastolle. Tehtävään kuuluu sekä poliklinikan että vuodeosaston sihteerin työt. Poliklinikka on Tukholman kadulla Meilahden kampuksella missä toimii neljä erilaista tutkimuspoliklinikkaa sekä Konsultaatiopoliklinikka. Neuropsykiatrian vuodeosasto on Psykiatriakeskuksessa.

Työ on monipuolista ja mielenkiintoista, toteutuen keskitetyn ilmoittautumisen yhteydessä sihteeritiimissä. Työ antaa mahdollisuuden kehittää sihteerin työtä ja omaa osaamista sekä tarjoaa toisten sihteereiden tuen päivittäisessä työssä. Paikan hakijalta edellytetään joustavaa työoteta ja kokemusta terveydenhuollon sihteerin työstä. Potilasjärjestelmien ja muiden ATK ohjelmien kuten Excel ja Word, Power Point ohjelmien hallitseminen on keskeistä. Englannin ja ruotsinkielen taito katsotaan eduksi.


Hakukelpoisuus Tehtävään soveltuva keskiasteen ammattitutkinto tai tätä vastaava aikaisempi tutkinto tai oppisopimuskoulutus taikka alan näyttötutkinto sekä riittävä työkokemus.
Kohteen aloituspäivämäärä: 2016-11-7
Ensisijainen sijainti: Helsinki
Organisaatio: 1124 Gero-, Neuro- Ja Päihdepsykiatrian Linja
Työsuhteen tyyppi: Vakinainen
Työpaikan tyyppi: Vakio
Aikataulu: Kokopäiväinen
Työvuoro: kokopäivätyö
Noudatettava työ- tai virkaehtosopimus: KVTES
Yhteystiedot:

Osastonhoitaja Tarja Kauppila, p. 050 3036 670
Ylihoitaja vs. Asko Kinnunen, p. 050 4270 420

http://www.hus.fi/tyopaikat/PublishingImages/HUS_banneri_Marko_580x150.jpg
Työnantajakuvaus: HUS on Suomen suurin erikoissairaanhoidon toimija ja työnantaja. Vahvuutemme on osaava ja työssään viihtyvä henkilökunta, joka arvostaa avoimuutta ja yhdenvertaisuutta. Työmme tavoitteena on korkea laatu ja korostamme potilaan parasta. Tervetuloa työkaveriksemme!
Hakuaika päättyy: 2016-11-1

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Helsinki

Yritystiedot

Toiminimi Helsingin ja Uudenmaan Sairaanhoitopiirin kuntayhtymä Y-tunnus 1567535-0

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Osastonsihteeri HYKS Neuropsykiatria, on ilmoitettu HUS -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut HUS. Kyseessä on vakio työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 99 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa