Duunitori suosittelee
Terveydenhuoltoeläinlääkäri

DanHatch Finland Oy / co MPS

Mynämäki

Vientijohtaja

Jokamuovi Oy co Lakeusrekry

Seinäjoki

Talousassistentti

Bookers Group Oy

Helsinki

Performance Experts

Wärtsilä

Vaasa

Etsimme kahta Käyttökeskuksen operaattoriharjoittelijaa Carunalle Espooseen!

Academic Work

Espoo

Digia Career Compass

Digia

Jyväskylä

Ilmoitus jätetty 13.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

HYKS psykiatrian, psykoosien ja oikeuspsykiatrian linjan Jorvin sairaalan akuutti psykoosiosasto P4 hakee psykoosien hoitoon perehtynyttä psykiatrian erikoislääkäriä vakituiseen virkasuhteeseen. Osastonlääkäri toimii moniammatillisen tiimin vanhempana lääkärinä ja erikoistuvan lääkärin lähiohjaajana. Hoitokulttuurissa korostuu verkostokeskeisyys ja potilaslähtöisyys. Koulutus- ja työnohjausmahdollisuudet osastonlääkärille ovat erinomaiset. Virassa on mahdollisuus päivystää Jorvin sairaalassa (aktiivipäivystyspiste).Hakukelpoisuus Terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja psykologia ja psykiatria Espoo lääkärit Espoo psykologia ja psykiatria lääkärit Espoo .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Helsingin ja Uudenmaan Sairaanhoitopiirin kuntayhtymä Y-tunnus 1567535-0

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Osastonlääkäri HYKS Psykiatria, on ilmoitettu HUS -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut HUS. Kyseessä on vakio työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 13.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 93 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa