Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 13.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

HYKS psykiatrian, psykoosien ja oikeuspsykiatrian linjan Jorvin sairaalan akuutti psykoosiosasto P4 hakee psykoosien hoitoon perehtynyttä psykiatrian erikoislääkäriä vakituiseen virkasuhteeseen. Osastonlääkäri toimii moniammatillisen tiimin vanhempana lääkärinä ja erikoistuvan lääkärin lähiohjaajana. Hoitokulttuurissa korostuu verkostokeskeisyys ja potilaslähtöisyys. Koulutus- ja työnohjausmahdollisuudet osastonlääkärille ovat erinomaiset. Virassa on mahdollisuus päivystää Jorvin sairaalassa (aktiivipäivystyspiste).Hakukelpoisuus Terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja psykologia ja psykiatria Espoo lääkärit Espoo psykologia ja psykiatria lääkärit .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Helsingin ja Uudenmaan Sairaanhoitopiirin kuntayhtymä Y-tunnus 1567535-0

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Osastonlääkäri HYKS Psykiatria, on ilmoitettu HUS -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut HUS. Kyseessä on vakio työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 13.11.2016. Työpaikka sijaitsee Espoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 164 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus