Duunitori suosittelee
Service Engineer Trainee paperiteollisuuteen

Adecco Finland

Finland

Viestintäkoordinaattori-tiedottaja

Siskot ja Simot ry

Järvenpää

Kokoaikainen varastotyöntekijä BASF Oy:lle.

Adecco Finland

Finland

Haussa 20 data-analyytikkoa

Saranen Consulting

Uusimaa

Rekrytoinnista ja IT-alasta kiinnostunut Sourcer Academic Workille!

Academic Work

Helsinki

Hälytyskeskuspäivystäjä

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme osastonlääkäriä viransijaisuuteen neuropsykiatrian poliklinikalle HYKS Gero-, Neuro- ja Päihdepsykiatrian linjaan 1.11.2016 alkaen tai sopimuksen mukaan, 31.7.2017 saakka. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen päivätyön ammatillisesti kehittävässä työyhteisössä. Osastonlääkärin tehtävänä on kehityksellisten neuropsykiatristen häiriöiden diagnostiikka sekä hoidon ja kuntoutuksen suunnittelu osana moniammatillista työryhmää. Toivomme Sinulta psykiatrian erikoislääkärin tutkintoa, mutta myös psykiatrian erikoistumiskoulutuksen loppuvaiheessa ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja psykologia ja psykiatria Helsinki lääkärit Helsinki määräaikainen Helsinki psykologia ja psykiatria lääkärit määräaikainen .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Helsingin ja Uudenmaan Sairaanhoitopiirin kuntayhtymä Y-tunnus 1567535-0

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Osastonlääkäri HYKS Neuropsykiatria, on ilmoitettu HUS -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut HUS. Kyseessä on vakio työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 106 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus