Duunitori suosittelee
Etsimme asiakasyrityksellemme Sähkökeskusasentajaa.

Adecco Finland

Finland

Projektisihteeri määräaikaiseen työsuhteeseen Espooseen

Adecco Finland

Finland

Asiakaspalvelija, Dieta Oy

Studentwork

Helsinki

Talous ja laskenta F.E.C. -koulutusohjelma

Saranen Consulting

Helsinki

Tekninen myynti-insinööri Helsinkiin

Adecco Finland

Finland

Customs Operations Assistant DHL Global Forwardingille

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme osastonlääkäriä viransijaisuuteen neuropsykiatrian poliklinikalle HYKS Gero-, Neuro- ja Päihdepsykiatrian linjaan 1.11.2016 alkaen tai sopimuksen mukaan, 31.7.2017 saakka. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen päivätyön ammatillisesti kehittävässä työyhteisössä. Osastonlääkärin tehtävänä on kehityksellisten neuropsykiatristen häiriöiden diagnostiikka sekä hoidon ja kuntoutuksen suunnittelu osana moniammatillista työryhmää. Toivomme Sinulta psykiatrian erikoislääkärin tutkintoa, mutta myös psykiatrian erikoistumiskoulutuksen loppuvaiheessa ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja psykologia ja psykiatria Helsinki lääkärit Helsinki määräaikainen Helsinki psykologia ja psykiatria lääkärit määräaikainen .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Helsingin ja Uudenmaan Sairaanhoitopiirin kuntayhtymä Y-tunnus 1567535-0

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Osastonlääkäri HYKS Neuropsykiatria, on ilmoitettu HUS -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut HUS. Kyseessä on vakio työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00290 - Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 145 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus