Duunitori suosittelee
Viestintäkoordinaattori-tiedottaja

Siskot ja Simot ry

Järvenpää

Haussa 20 data-analyytikkoa

Saranen Consulting

Uusimaa

Rekrytoinnista ja IT-alasta kiinnostunut Sourcer Academic Workille!

Academic Work

Helsinki

Hälytyskeskuspäivystäjä

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Tuotekehittäjä

High Metal Group

Helsinki

Ilmoitusmyyjä

Printmix Oy

Helsinki

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Laboratorioliikelaitos HUSLAB tuottaa noin neljänneksen Suomen kliinisistä laboratoriotutkimuksista. HUSLABin laboratoriopalveluja käyttävät HUS:n lisäksi kaikki Uudenmaan kuntien terveyskeskukset. HUSLAB hakee osastonhoitajaa liikkuvaan näytteenottoyksikköön noin vuoden kestävään sijaisuuteen. Liikkuva näytteenottoyksikkö koostuu viidestä eri toimipisteestä. Palvelualueena on Helsinki, Espoo, Vantaa, Kerava ja Lohja. Liikkuva näytteenottoyksikkö palvelee asiakkaita sekä kotona että tuetuissa asumispalveluyksiköissä. Tehtävä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja hoitajat Helsinki hoitajat Sipoo hoitajat Vantaa hoitajat Espoo määräaikainen Helsinki määräaikainen Sipoo määräaikainen Vantaa määräaikainen Espoo hoitajat määräaikainen .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Helsingin ja Uudenmaan Sairaanhoitopiirin kuntayhtymä Y-tunnus 1567535-0

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Osastonhoitaja HUSLAB Liikkuva näytteenotto, on ilmoitettu HUS -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut HUS. Kyseessä on vakio työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 103 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus