Duunitori suosittelee
15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Korvausneuvoja

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Qt experts to R&D, Support and Consultancy

The Qt Company Oy

Oulu

Työpaikkakuvaus


Laboratorioliikelaitos HUSLAB tuottaa noin neljänneksen Suomen kliinisistä laboratoriotutkimuksista. HUSLABin laboratoriopalveluja käyttävät HUS:n lisäksi kaikki Uudenmaan kuntien terveyskeskukset.

HUSLAB hakee osastonhoitajaa liikkuvaan näytteenottoyksikköön noin vuoden kestävään sijaisuuteen. Liikkuva näytteenottoyksikkö koostuu viidestä eri toimipisteestä. Palvelualueena on Helsinki, Espoo, Vantaa, Kerava ja Lohja. Liikkuva näytteenottoyksikkö palvelee asiakkaita sekä kotona että tuetuissa asumispalveluyksiköissä. Tehtävä jakautuu henkilöstöjohtamisen, toiminnan johtamisen, talouden hallinnan ja kehittämistoiminnan osaamisalueisiin. Osastonhoitajan tukena johtamistehtävässä toimivat tiimivastaavat, resurssipäällikkö sekä prosessivastaava. Henkilökuntamäärä on noin 25.

Odotamme sinulta asiakaslähtöisyyttä, aloitteellisuutta, yhteistyökykyä, halua olla mukana kehittämässä henkilöstön osaamista ja toimintaa sekä rohkeutta ottaa vastaan uusia haasteita. Tarjoamme sinulle moniammatillisen työyhteisön, jossa on mahdollisuus hyödyntää ja kehittää ammattitaitoasi.


Hakukelpoisuus

Soveltuva ylempi korkeakoulututkinto tai riittävät johtamisen ja hallinnon opinnot tai aikaisempi hyväksytty osastonhoitajan pätevyys sekä lisäksi terveydenhuollon ammattihenkilöstöstä annetun lain (559/94) mukainen laillistus sekä riittävä kokemus alansa tehtävästä.


Kohteen aloituspäivämäärä: 2016-12-12
Lopetuspäivätavoite: 2017-11-1
Ensisijainen sijainti: Helsinki
Organisaatio: 9307 Hoito- ja muun henkilökunnan resurssialue
Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen
Työpaikan tyyppi: Vakio
Aikataulu: Kokopäiväinen
Työvuoro: kokopäivätyö
Noudatettava työ- tai virkaehtosopimus: KVTES
Yhteystiedot:

Resurssipäällikkö Teija Kaukosalmi-Virtanen p. 050 427 1395

http://www.hus.fi/tyopaikat/PublishingImages/HUS_banneri_Marko_580x150.jpg
Työnantajakuvaus: HUS on Suomen suurin erikoissairaanhoidon toimija ja työnantaja. Vahvuutemme on osaava ja työssään viihtyvä henkilökunta, joka arvostaa avoimuutta ja yhdenvertaisuutta. Työmme tavoitteena on korkea laatu ja korostamme potilaan parasta. Tervetuloa työkaveriksemme!
Hakuaika päättyy: 2016-10-31

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Helsinki

Yritystiedot

Toiminimi Helsingin ja Uudenmaan Sairaanhoitopiirin kuntayhtymä Y-tunnus 1567535-0

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Osastonhoitaja HUSLAB Liikkuva näytteenotto, on ilmoitettu HUS -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut HUS. Kyseessä on vakio työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 101 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa