Duunitori suosittelee
Lähihoitajia Vammaistyöhön

Validia Asuminen

Helsinki

Lähihoitajia Vanhustyöhön

Validia Asuminen

Helsinki

Terveydenhuoltoeläinlääkäri

DanHatch Finland Oy / co MPS

Mynämäki

Ohjelmistoarkkitehti, Microsoft

Elisa Appelsiini

Music Licensing Manager

Teosto ry

Helsinki

Lähihoitajia Vanhustyöhön

Validia Asuminen

Helsinki

Ilmoitus jätetty 13.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme HUSLAB-talon Näytteiden vastaanottoon lähihoitajaa/perushoitajaa vakituiseen työhön. Näytteiden vastaanotto kuuluu Kliinisen kemian ja hematologian linjaan ja on osa automaatioprosessia. HUSLAB-taloon tullaan keskittämään koko Meilahden alueen näytteiden vastaanottotoiminta. Tehtäviisi kuuluvat näytteiden purku, kirjaus, lähetys, sentrifugointi, erilaiset selvittelytyöt, yhteistyö hoitoyksiköiden kanssa sekä laboratoriopyyntöjen tekoa tietojärjestelmään. Toimit näytteiden vastaanottotiimin jäsenenä yhteistyössä eri asiantuntijoiden ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja hoitajat Helsinki hoitajat Sipoo hoitajat Vantaa hoitajat Espoo hoitajat Helsinki Sipoo Vantaa Espoo .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Helsingin ja Uudenmaan Sairaanhoitopiirin kuntayhtymä Y-tunnus 1567535-0

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lähihoitaja HUSLAB, on ilmoitettu HUS -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut HUS. Kyseessä on vakio työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 27.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 99 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus