Duunitori suosittelee
Hälytyskeskuspäivystäjä

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Site Manager Fitness24Sevenille Turkuun

Adecco Finland

Finland

Kokoonpanotyöntekijä, Helo Oy

Adecco Finland

Finland

Varastotyöntekijöitä rengasvarastoon Leppäkoskelle

Adecco Finland

Finland

Trukinajotaitoinen Varastotyöntekijä Vantaalle

Adecco Finland

Finland

Technical Support

BMW Group

Sweden

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme laboratoriohoitajaa/bioanalyytikkoa Virologian ja immunologian laboratorioon, jossa tehdään virusdiagnostisia ja autoimmuunisairauksiin sekä bakteeri-immunologiaan liittyviä tutkimuksia. Menetelmät ovat monipuolisia ja koostuvat viljely-, antigeeninosoitus-, nukleiinihappo- sekä serologisista ja solusitoista immuniteettia mittaavista tekniikoista. Diagnostiseen valikkoon kuuluu myös muita mikrobitutkimuksia, kuten toksoplasma-, mykoplasma- ja klamydiatutkimukset. Työpaikka sijaitsee osoitteessa Topeliuksenkatu 32, Helsinki. Toimeen valitulta edellytetään ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja muu terveydenhuolto ja terapia Helsinki muu terveydenhuolto ja terapia Sipoo muu terveydenhuolto ja terapia Vantaa muu terveydenhuolto ja terapia Espoo hoitajat Helsinki hoitajat Sipoo hoitajat Vantaa hoitajat Espoo biologian alan tehtävät Helsinki biologian alan tehtävät Sipoo biologian alan tehtävät Vantaa biologian alan tehtävät Espoo laboratorio Helsinki laboratorio Sipoo laboratorio Vantaa laboratorio Espoo muu terveydenhuolto ja terapia hoitajat biologian alan tehtävät laboratorio .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Helsingin ja Uudenmaan Sairaanhoitopiirin kuntayhtymä Y-tunnus 1567535-0

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Laboratoriohoitaja HUSLAB Virologia ja immunologia, on ilmoitettu HUS -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut HUS. Kyseessä on vakio työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 114 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus