Duunitori suosittelee
Hälytyskeskuspäivystäjä

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

RekryKoulutus: 15 uutta telineasennuksen ja sääsuojauksen ammattilaista

Ramirent co Uramuuntaja

Helsinki

Projekti-insinööri

Optiplan Oy

Helsinki

Tarkastaja

BDO Oy

Helsinki

Controller

Cargotec

Helsinki

Trainee to 6 months internship in Oil Products Supply Chain Management

Neste Oyj

Espoo

Ilmoitus jätetty 28.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme laboratoriohoitajaa/bioanalyytikkoa HUSLABin Preanalytiikan linjaan Tikkurilan ja Hakunilan laboratorioiden tiimivastaavaksi sijoituspaikkana Tikkurilan laboratorio. Työ on pääsääntöisesti päivätyötä maanantaista perjantaihin. Tehtäviin kuuluvat toimintojen ja prosessin kehittäminen, päivittäisjohtaminen sekä toimiminen asiakaspalvelutehtävissä (mm. veri- ja virtsanäytteenotto, gynekologinen näytteenotto, EKG ja spirometria-tutkimukset). Arvostamme vastuullisuutta, suunnittelutaitoa ja joustavuutta muuttuvissa työtilanteissa sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.Tehtävän ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja hoitajat Helsinki hoitajat Kerava hoitajat Nurmijärvi hoitajat Sipoo hoitajat Tuusula hoitajat Vantaa hoitajat Espoo laboratorio Helsinki laboratorio Kerava laboratorio Nurmijärvi laboratorio Sipoo laboratorio Tuusula laboratorio Vantaa laboratorio Espoo hoitajat laboratorio .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Helsingin ja Uudenmaan Sairaanhoitopiirin kuntayhtymä Y-tunnus 1567535-0

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Laboratoriohoitaja HUSLAB, on ilmoitettu HUS -palvelussa 28.09.2016 ja sen on julkaissut HUS. Kyseessä on vakio työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vantaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 113 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus