Duunitori suosittelee
Osa-aikainen laborantti Hankoon

Adecco Finland

Finland

Lähihoitaja

Helsingin kaupunki

Helsinki

Sairaanhoitaja Stellan kotisairaalaan

Stella Kotipalvelut Oy

00180 - Helsinki

Lastenhoitaja sairaan lapsen kotihoitoon

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Ilmoitus jätetty 28.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme laboratoriohoitajaa/bioanalyytikkoa HUSLABin Preanalytiikan linjaan Tikkurilan ja Hakunilan laboratorioiden tiimivastaavaksi sijoituspaikkana Tikkurilan laboratorio. Työ on pääsääntöisesti päivätyötä maanantaista perjantaihin. Tehtäviin kuuluvat toimintojen ja prosessin kehittäminen, päivittäisjohtaminen sekä toimiminen asiakaspalvelutehtävissä (mm. veri- ja virtsanäytteenotto, gynekologinen näytteenotto, EKG ja spirometria-tutkimukset). Arvostamme vastuullisuutta, suunnittelutaitoa ja joustavuutta muuttuvissa työtilanteissa sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.Tehtävän ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja hoitajat Helsinki hoitajat Kerava hoitajat Nurmijärvi hoitajat Sipoo hoitajat Tuusula hoitajat Vantaa hoitajat Espoo laboratorio Helsinki laboratorio Kerava laboratorio Nurmijärvi laboratorio Sipoo laboratorio Tuusula laboratorio Vantaa laboratorio Espoo hoitajat laboratorio .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Helsingin ja Uudenmaan Sairaanhoitopiirin kuntayhtymä Y-tunnus 1567535-0

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Laboratoriohoitaja HUSLAB, on ilmoitettu HUS -palvelussa 28.09.2016 ja sen on julkaissut HUS. Kyseessä on vakio työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee Vantaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 158 kappaletta.

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus