Duunitori suosittelee
Lähihoitajia Vammaistyöhön

Validia Asuminen

Helsinki

Lähihoitajia Vanhustyöhön

Validia Asuminen

Helsinki

Terveydenhuoltoeläinlääkäri

DanHatch Finland Oy / co MPS

Mynämäki

Ohjelmistosuunnittelija, Terveydenhuolto

Elisa Appelsiini

Helsinki

Software Test Engineer (summer trainee)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Performance Experts

Wärtsilä

Vaasa

Ilmoitus jätetty 28.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme laboratoriohoitajaa/bioanalyytikkoa HUSLABin Preanalytiikan linjaan Tikkurilan ja Hakunilan laboratorioiden tiimivastaavaksi sijoituspaikkana Tikkurilan laboratorio. Työ on pääsääntöisesti päivätyötä maanantaista perjantaihin. Tehtäviin kuuluvat toimintojen ja prosessin kehittäminen, päivittäisjohtaminen sekä toimiminen asiakaspalvelutehtävissä (mm. veri- ja virtsanäytteenotto, gynekologinen näytteenotto, EKG ja spirometria-tutkimukset). Arvostamme vastuullisuutta, suunnittelutaitoa ja joustavuutta muuttuvissa työtilanteissa sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.Tehtävän ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja hoitajat Helsinki hoitajat Kerava hoitajat Nurmijärvi hoitajat Sipoo hoitajat Tuusula hoitajat Vantaa hoitajat Espoo laboratorio Helsinki laboratorio Kerava laboratorio Nurmijärvi laboratorio Sipoo laboratorio Tuusula laboratorio Vantaa laboratorio Espoo hoitajat laboratorio Helsinki Kerava Nurmijärvi Sipoo Tuusula Vantaa Espoo .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Helsingin ja Uudenmaan Sairaanhoitopiirin kuntayhtymä Y-tunnus 1567535-0

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Laboratoriohoitaja HUSLAB, on ilmoitettu HUS -palvelussa 28.09.2016 ja sen on julkaissut HUS. Kyseessä on vakio työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vantaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 93 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus