Duunitori suosittelee
Terveydenhuoltoeläinlääkäri

DanHatch Finland Oy / co MPS

Mynämäki

Ostaja

Fineltec Oy

Helsinki

Rekrytoija

Värväämö

Tampere

Etsimme kahta Käytönsuunnittelijaharjoittelijaa Espooseen!

Academic Work

Espoo

International Marketing Manager

Valio

Helsinki

Järjestelmäasiantuntija (kesätyö)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Työpaikkakuvaus


HUSLABin Preanalytiikan linja vastaa terveyskeskusten laboratoriotoiminnasta sekä perusterveydenhuollon asiakasrajapinnasta koko Uudenmaan alueella. Alueella on noin 60 terveysasemalaboratoriota ja henkilökuntaa on kaikkiaan yli 350. Kehitämme toimintaa asiakaslähtöisesti ja panostamme henkilöstön osaamiseen ja hyvinvointiin.

Haemme Helsingin terveysasemalaboratorioiden vastuuyksikköön kahta laboratoriohoitajaa. Ensimmäiset sijoituspisteet ovat Myllypuron ja Kampin laboratoriot. Edellytämme työntekijöiden siirtyvän tarvittaessa toimipisteiden välillä. Tehtäviisi kuuluu toimiminen asiakaspalvelutehtävissä (mm. veri- ja virtsanäytteenotto, gynekologinen näytteenotto, EKG ja spirometriatutkimukset). Lisäksi tarjoamme erilaisia vastuutehtäviä kiinnostuksesi ja osaamisesi mukaan. Keskeinen roolisi on toimia moniammatillisessa työyhteisössä asiantuntijana preanalytiikkaan ja analytiikkaan liittyvissä asioissa. Asiantuntijuuttasi tarvitaan myös erityisesti uusien työntekijöiden perehdyttämisessä sekä toiminnan kehittämishankkeissa.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden osallistua laboratoriotoiminnan yleisölle näkyvimmän osa-alueen kehittämiseen. Laaja laboratorioverkostomme mahdollistaa myös eri yksiköissä työskentelemisen. Työaika on pääosin päivätyötä. Edellytämme sinulta asiakaslähtöistä ajattelutapaa, erinomaisia vuorovaikutustaitoja sekä aloitteellisuutta.

Uusintahaku, aikaisemmat hakemukset huomioidaan.

Työsuhde alkaa 1.1.2017.

Hakukelpoisuus

Terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen laillistus.


Kohteen aloituspäivämäärä: 2016-11-1
Ensisijainen sijainti: Helsinki
Organisaatio: 9307 Hoito- ja muun henkilökunnan resurssialue
Työsuhteen tyyppi: Vakinainen
Työpaikan tyyppi: Vakio
Aikataulu: Kokopäiväinen
Työvuoro: kokopäivätyö
Noudatettava työ- tai virkaehtosopimus: KVTES
Yhteystiedot:

Osastonhoitaja Leena Haapala, p. 050 4025838
Osastonhoitaja Anu Tammikivi, p. 050 427 2507
Resurssipäällikkö Minna Karjalainen, p. 040 620 6811

http://www.hus.fi/tyopaikat/PublishingImages/HUS_banneri_Marko_580x150.jpg
Työnantajakuvaus: HUS on Suomen suurin erikoissairaanhoidon toimija ja työnantaja. Vahvuutemme on osaava ja työssään viihtyvä henkilökunta, joka arvostaa avoimuutta ja yhdenvertaisuutta. Työmme tavoitteena on korkea laatu ja korostamme potilaan parasta. Tervetuloa työkaveriksemme!
Hakuaika päättyy: 2016-12-16
Työnantaja: HUS Sijainti: Helsinki Työajat: vakio Ilmoitus jätetty: 10.10.2016 Haku päättyy: 16.12.2016 Ilmoituskanava: HUS

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Helsinki

Yritystiedot

Toiminimi Helsingin ja Uudenmaan Sairaanhoitopiirin kuntayhtymä Y-tunnus 1567535-0

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Laboratoriohoitaja HUSLAB Terveysasemalaboratoriot, on ilmoitettu HUS -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut HUS. Kyseessä on vakio työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 16.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 103 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus