Duunitori suosittelee
LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Tarjouslaskija

Destia

Vantaa

Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Etsimme kahta Käyttökeskuksen operaattoriharjoittelijaa Carunalle Espooseen!

Academic Work

Espoo

Geosuunnittelun ryhmäpäällikkö (Tampere tai Oulu)

Destia

Tampere

Työpaikkakuvaus


HUSLABin Preanalytiikan linja vastaa terveyskeskusten laboratoriotoiminnasta sekä perusterveydenhuollon asiakasrajapinnasta koko Uudenmaan alueella. Alueella on noin 60 terveysasemalaboratoriota ja henkilökuntaa on kaikkiaan yli 350. Kehitämme toimintaa asiakaslähtöisesti ja panostamme henkilöstön osaamiseen ja hyvinvointiin.

Haemme Helsingin terveysasemalaboratorioiden vastuuyksikköön kolmea laboratoriohoitajaa. Ensimmäiset sijoituspisteet ovat Myllypuron ja Kampin laboratoriot. Edellytämme työntekijöiden siirtyvän tarvittaessa toimipisteiden välillä. Tehtäviisi kuuluu toimiminen asiakaspalvelutehtävissä (mm. veri- ja virtsanäytteenotto, gynekologinen näytteenotto, EKG ja spirometriatutkimukset). Lisäksi tarjoamme erilaisia vastuutehtäviä kiinnostuksesi ja osaamisesi mukaan. Keskeinen roolisi on toimia moniammatillisessa työyhteisössä asiantuntijana preanalytiikkaan ja analytiikkaan liittyvissä asioissa. Asiantuntijuuttasi tarvitaan myös erityisesti uusien työntekijöiden perehdyttämisessä sekä toiminnan kehittämishankkeissa.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden osallistua laboratoriotoiminnan yleisölle näkyvimmän osa-alueen kehittämiseen. Laaja laboratorioverkostomme mahdollistaa myös eri yksiköissä työskentelemisen. Työaika on pääosin päivätyötä. Edellytämme sinulta asiakaslähtöistä ajattelutapaa, erinomaisia vuorovaikutustaitoja sekä aloitteellisuutta.

Hakukelpoisuus

Terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen laillistus.


Kohteen aloituspäivämäärä: 2016-11-1
Ensisijainen sijainti: Helsinki
Organisaatio: 9307 Hoito- ja muun henkilökunnan resurssialue
Työsuhteen tyyppi: Vakinainen
Työpaikan tyyppi: Vakio
Aikataulu: Kokopäiväinen
Työvuoro: kokopäivätyö
Noudatettava työ- tai virkaehtosopimus: KVTES
Yhteystiedot:

Osastonhoitaja Leena Haapala, p. 050 4025838
Osastonhoitaja Anu Tammikivi, p. 050 427 2507
Resurssipäällikkö Minna Karjalainen, p. 040 620 6811

http://www.hus.fi/tyopaikat/PublishingImages/HUS_banneri_Marko_580x150.jpg
Työnantajakuvaus: HUS on Suomen suurin erikoissairaanhoidon toimija ja työnantaja. Vahvuutemme on osaava ja työssään viihtyvä henkilökunta, joka arvostaa avoimuutta ja yhdenvertaisuutta. Työmme tavoitteena on korkea laatu ja korostamme potilaan parasta. Tervetuloa työkaveriksemme!
Hakuaika päättyy: 2016-10-28

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Helsinki

Yritystiedot

Toiminimi Helsingin ja Uudenmaan Sairaanhoitopiirin kuntayhtymä Y-tunnus 1567535-0

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Laboratoriohoitaja HUSLAB Terveysasemalaboratoriot, on ilmoitettu HUS -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut HUS. Kyseessä on vakio työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 97 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa