Duunitori suosittelee
Etsimme kahta Käyttökeskuksen operaattoriharjoittelijaa Carunalle Espooseen!

Academic Work

Espoo

Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Vuoropäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Integraatioiden erikoisasiantuntija

Elisa Appelsiini

Helsinki

Työpaikkakuvaus


HUSLABin Perusterveydenhuollon laboratoriopalvelut -vastuualue vastaa terveyskeskusten laboratoriotoiminnasta sekä perusterveydenhuollon asiakasrajapinnasta lähes koko Uudenmaan alueella. Vastuualueella on noin 60 terveysasemalaboratoriota ja henkilökuntaa on kaikkiaan yli 350. Vastuualueella kehitetään asiakaslähtöisesti toimintaa ja panostetaan henkilöstön osaamiseen ja hyvinvointiin.

Haemme Perusterveydenhuollon vastuualueelle Espoon alueelle laboratoriohoitajaa. Tehtäviisi kuuluu toimiminen asiakaspalvelutehtävissä (mm. veri- ja virtsanäytteenotto, EKG ja spirometria). Keskeinen roolisi on toimia moniammatillisessa työyhteisössä asiantuntijana esimerkiksi preanalytiikkaan ja analytiikkaan liittyvissä asioissa.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden osallistua laboratoriotoiminnan yleisölle näkyvimmän osa-alueen kehittämiseen. Laaja laboratorioverkostomme mahdollistaa eri yksiköissä työskentelemisen. Työaika on pääosin päivätyötä. Edellytämme sinulta asiakaslähtöistä ajattelutapaa, erinomaisia vuorovaikutustaitoja sekä aloitteellisuutta.

Hakukelpoisuus

Terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen laillistus.


Kohteen aloituspäivämäärä: 2016-11-1
Ensisijainen sijainti: Espoo
Organisaatio: 9307 Hoito- ja muun henkilökunnan resurssialue
Työsuhteen tyyppi: Vakinainen
Työpaikan tyyppi: Vakio
Aikataulu: Kokopäiväinen
Työvuoro: kokopäivätyö
Noudatettava työ- tai virkaehtosopimus: KVTES
Yhteystiedot:

Osastonhoitaja Harriet Baarman, p. 050 428 8088
Osastonhoitaja Kaija Broberg, p. 050 551 7678

http://www.hus.fi/tyopaikat/PublishingImages/HUS_banneri_Marko_580x150.jpg
Työnantajakuvaus: HUS on Suomen suurin erikoissairaanhoidon toimija ja työnantaja. Vahvuutemme on osaava ja työssään viihtyvä henkilökunta, joka arvostaa avoimuutta ja yhdenvertaisuutta. Työmme tavoitteena on korkea laatu ja korostamme potilaan parasta. Tervetuloa työkaveriksemme!
Hakuaika päättyy: 2016-10-31
Työnantaja: HUS Sijainti: Espoo Työajat: vakio Ilmoitus jätetty: 17.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 Ilmoituskanava: HUS

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Espoo

Yritystiedot

Toiminimi Helsingin ja Uudenmaan Sairaanhoitopiirin kuntayhtymä Y-tunnus 1567535-0

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Laboratoriohoitaja HUSLAB Terveysasemalaboratoriot, on ilmoitettu HUS -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut HUS. Kyseessä on vakio työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo , osoitteessa Espoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 108 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa