Duunitori suosittelee
Hälytyskeskuspäivystäjä

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Server Engineer

Callstats.io

Helsinki

Tuotantopäällikkö

Meira Oy co HRS Advisors

00510 - Helsinki

Sesonkityöntekijä

Bauhaus & Co Ky

90410 - Oulu

Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Verman / co MPS

Kerava

Kesätyö - Tampereen jakeluvarasto

Tamro Oyj

33840 - Tampere

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme patologian laboratorioon laboratoriohoitajaa sisäisen sijaisen vakituiseen työsuhteeseen. Odotamme hakijalta kokemusta histopatologian ja sytologian tutkimuksista sekä kykyä moniammatilliseen tiimityöskentelyyn. Toivomme aktiivista otetta toiminnan kehittämiseen. Päivätyö.HUSLAB on Suomen johtava kliinisten laboratoriopalvelujen tuottaja. Asiakkaita ovat erikossairaanhoito, jäsenkunnat ja erilaiset terveydenhuollon toimintayksiköt. HUSLABin palvelutuotanto muodostuu kliinisen kemian ja hematologian, kliinisen mikrobiologian, patologian ja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja hoitajat Helsinki laboratorio Helsinki hoitajat laboratorio .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Helsingin ja Uudenmaan Sairaanhoitopiirin kuntayhtymä Y-tunnus 1567535-0

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Laboratoriohoitaja HUSLAB Patologia, on ilmoitettu HUS -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut HUS. Kyseessä on vakio työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 149 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus