Duunitori suosittelee
Hälytyskeskuspäivystäjä

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

Sesonkityöntekijä

Bauhaus & Co Ky

90410 - Oulu

Viestintäkoordinaattori-tiedottaja

Siskot ja Simot ry

Järvenpää

IT Recruiter Academic Workille!

Academic Work

Helsinki

RekryKoulutus: 15 uutta telineasennuksen ja sääsuojauksen ammattilaista

Ramirent co Uramuuntaja

Helsinki

Ilmoitus jätetty 05.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

HUSLAB Jorvin sairaalan laboratorio on monipuolinen päivystävä laboratorio. Analyysivalikoimamme kattaa peruskemian-, hematologian-, virtsa-analytiikan ja verensiirtoserologian tutkimukset. Teemme lisäksi porrastettua mikrobiologian analytiikkaa. Laboratoriossamme työskentelee noin 50 henkilöä. Haemme nyt joukkoomme kolmea aktiivista, yhteistyökykyistä ja oma-aloitteista laboratoriohoitajaa. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva. Työ on luonteeltaan pääsääntöisesti kolmivuorotyötä sisältäen näytteenottoa lapsista ja aikuisista ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja hoitajat Espoo laboratorio Espoo hoitajat laboratorio .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Helsingin ja Uudenmaan Sairaanhoitopiirin kuntayhtymä Y-tunnus 1567535-0

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Laboratoriohoitaja HUSLAB, on ilmoitettu HUS -palvelussa 05.10.2016 ja sen on julkaissut HUS. Kyseessä on vakio työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 111 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus