Duunitori suosittelee
Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

eHealth Lead Technical Architect

Nortal

Helsinki

Markkinointijohtaja

Valio Oy

Helsinki

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Vuoropäällikkö

Sokotel Oy

Espoo

Service Operations Center Specialist

Nebula Oy

Helsinki

Ilmoitus jätetty 05.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

HUSLAB Jorvin sairaalan laboratorio on monipuolinen päivystävä laboratorio. Analyysivalikoimamme kattaa peruskemian-, hematologian-, virtsa-analytiikan ja verensiirtoserologian tutkimukset. Teemme lisäksi porrastettua mikrobiologian analytiikkaa. Laboratoriossamme työskentelee noin 50 henkilöä. Haemme nyt joukkoomme kolmea aktiivista, yhteistyökykyistä ja oma-aloitteista laboratoriohoitajaa. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva. Työ on luonteeltaan pääsääntöisesti kolmivuorotyötä sisältäen näytteenottoa lapsista ja aikuisista ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja hoitajat Espoo laboratorio Espoo hoitajat laboratorio Espoo .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Helsingin ja Uudenmaan Sairaanhoitopiirin kuntayhtymä Y-tunnus 1567535-0

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Laboratoriohoitaja HUSLAB, on ilmoitettu HUS -palvelussa 05.10.2016 ja sen on julkaissut HUS. Kyseessä on vakio työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 108 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa