Duunitori suosittelee
Kokki

Sokotel Oy

Mobiililaitehuoltaja

Mobylife Helsinki Oy / co Eilakaisla

Helsinki

Kehityspäällikkö

Tero Saarinen Company

Helsinki

Vuoropäällikkö, Ravintola Salve

StaffPoint

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Helsinki

Legal Trainee

Ernst & Young Oy

00100 - Helsinki

Työpaikkakuvaus


HUS hakee

Johtavaa ylilääkäriä HYKS:iin

vastaamaan Helsingin yliopistollisen keskussairaalan (HYKS) sairaanhoidon johtamisesta. Johtava ylilääkäri on HUS:n toimitusjohtajan alainen ja HYKS:n toimialajohtajien esimies.

HYKS:n budjetti on n. 1500 miljoonaa euroa ja se tuottaa 80% HUS:n sairaanhoidon palvelutuotannosta ja vastaa useista valtakunnallisista erityispalveluista. HYKS:iin kuuluu nykyisin 12 sairaanhoitopalveluja tuottavaa tulosyksikköä. Valmistelussa on HUSLAB:n ja HUS-Kuvantamisen siirto HYKS:n organisaatioon.

Hyksin johtavana ylilääkärinä tehtävänäsi on
•vastata HYKS:n sairaanhoidon päivittäisestä johtamisesta
•toimia Terveydenhuoltolain 57 §:n mukaisena HYKS:n vastaavana lääkärinä yhteen sovittaen tulosyksiköiden toimintaa
•toimia HUS:n toimitusjohtajan sijaisena HYKS-sairaanhoitoalueen lautakunnan esittelijänä
•suorittaa muut HUS:n toimitusjohtajan ja HYKS-lautakunnan määräämät tehtävät.
Toivomme sinulta kliinisen sairaanhoidon johtamisessa saavutettua kokemusta ja näyttöjä sekä hyvää yhteistyökykyä. Kokemus suuren organisaation johtamisesta on tulevassa tehtävässä eduksi.

Virkaan sovelletaan 6 kuukauden koeaikaa. Palkkaus määräytyy kokonaispalkkana ja hakija voi esittää palkkatoiveensa. Tehtävään haetaan ensisijaisesti sähköisellä työnhakulomakkeella. Hakemukset osoitetaan HUS:n hallitukselle.

Hakuaika päättyy 28.10.2016.

Hakukelpoisuus

Viran kelpoisuusehtona on Terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa (559/94) säädetty laillistus tai lupa toimia lääkärin tehtävissä sekä erikoislääkärin pätevyys virkaan soveltuvalla erikoisalalla ja riittävä kokemus alansa hallinto- ja johtotehtävissä. Lisäksi vaaditaan lääketieteellisen tiedekunnan toteama dosentin pätevyys virkaan soveltuvalla erikoisalalla.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen ja kirjallinen taito.


Kohteen aloituspäivämäärä: 2017-1-2
Ensisijainen sijainti: Helsinki-Hallintokeskus
Organisaatio: 1280 Hyks Sairaanhoitoalueen Hallinto
Työsuhteen tyyppi: Vakinainen
Työpaikan tyyppi: Vakio
Aikataulu: Kokopäiväinen
Työvuoro: kokopäivätyö
Noudatettava työ- tai virkaehtosopimus: Muu
Yhteystiedot: Toimitusjohtaja Aki Lindén, puh. 09 471 71200.
http://www.hus.fi/tyopaikat/PublishingImages/HUS_banneri_Marko_580x150.jpg
Työnantajakuvaus: HUS on kansainvälisesti arvostettu erikoissairaanhoidon osaaja. Tuotamme palveluja lähes 1,6 miljoonalle asukkaalle ja vastaamme monien erityisalojen sairaanhoidosta valtakunnallisesti. Palveluksessamme on yli 22 000 ammattilaista. Tervetuloa edelläkävijöiden joukkoon!
Hakuaika päättyy: 2016-10-28

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Helsinki-Hallintokeskus

Yritystiedot

Toiminimi Helsingin ja Uudenmaan Sairaanhoitopiirin kuntayhtymä Y-tunnus 1567535-0

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Johtava ylilääkäri HYKS-sairaanhoitoalue, on ilmoitettu HUS -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut HUS. Kyseessä on vakio työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Helsinki-Hallintokeskus . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 101 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa