Duunitori suosittelee
Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Testiautomaatiotaitoisia testaajia

Qentinel QA

Espoo

Työpaikkakuvaus


HUS-Servis on kunnallinen liikelaitos, joka on osa HUS:n kuntayhtymää. Palvelukeskusmallilla toimivan liikelaitoksen toiminta-ajatuksena on auttaa asiakasorganisaatiota onnistumaan perustehtävässään kilpailukykyisillä asiointi-, henkilöstö-, talous- ja tekstinkäsittelypalveluilla. HUS-Servisissä työskentelee noin 800 henkilöä, ja liikevaihto on noin 50 miljoonaa euroa.

Henkilöstöhallinnon perusprosessit ja tukitoiminnot on keskitetty HUS-kuntayhtymässä HUS-Servisin henkilöstöpalveluihin, joihin kuuluu myös henkilötietojärjestelmien pääkäyttö. Pääkäytön ylläpidossa olevat henkilötietojärjestelmät ovat Oraclen hr-henkilötietojärjestelmä, Prima-palkanlaskentaohjelma ja vuosilomaohjelma. Työajanhallinnan ohjelmia ovat lääkäreiden päivystysjärjestelmä ja Titania-työvuorosuunnitteluohjelma, jossa käytössä on mm. sähköinen asiointi ja työaikapankki. Integroitu järjestelmäkokonaisuus on jatkuvan kehittämisen kohteena.

Haemme järjestelmäsihteeriä henkilötietojärjestelmien asiantuntijaksi

Haettava järjestelmäsihteeri tulee Titania – ryhmään. Järjestelmäsihteeri toimii ohjelman käyttäjien tukena. Hän huolehtii järjestelmän käytettävyydestä ja eri ohjaustietojen päivityksestä ja muutosten päivityksestä järjestelmiin ja niiden välisiin liittymiin. Järjestelmäsihteeri opastaa ja kouluttaa eri käyttäjäryhmiä sekä laatii ohjelmistojen käyttäjäohjeet. Hän on mukana järjestelmien kehittämishankkeiden ja versiomuutosten määrittelyssä, testauksessa ja käyttöönotossa. Tehtäviin perehdytetään järjestelmätiimissä ja toimittajan koulutuksissa.

Hakukelpoisuus

Soveltuva korkeakoulu- tai keskiasteen tutkinto ja riittävä tietojärjestelmätuntemus ja kokemus.

Arvostamme hakijan kokemusta henkilötietojärjestelmistä, henkilöstöhallinnon ja kunta-alan työ- ja virkaehtosopimusten sekä työaika- ja työvuorosuunnittelusääntöjen tuntemusta.


Kohteen aloituspäivämäärä: 2016-11-1
Ensisijainen sijainti: Helsinki
Organisaatio: 9503 Henkilöstöpalvelut
Työsuhteen tyyppi: Vakinainen
Työpaikan tyyppi: Vakio
Aikataulu: Kokopäiväinen
Työvuoro: kokopäivätyö
Noudatettava työ- tai virkaehtosopimus: KVTES
Yhteystiedot:

palveluesimies Antero Penttilä, puh. 050 385 7061 ja palvelupäällikkö Juhani McBreen, puh. 040 577 5517.

http://www.hus.fi/tyopaikat/PublishingImages/HUS_banneri_Marko_580x150.jpg
Työnantajakuvaus: HUS on Suomen suurin erikoissairaanhoidon toimija ja työnantaja. Vahvuutemme on osaava ja työssään viihtyvä henkilökunta, joka arvostaa avoimuutta ja yhdenvertaisuutta. Työmme tavoitteena on korkea laatu ja korostamme potilaan parasta. Tervetuloa työkaveriksemme!
Hakuaika päättyy: 2016-10-28

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Helsinki

Yritystiedot

Toiminimi Helsingin ja Uudenmaan Sairaanhoitopiirin kuntayhtymä Y-tunnus 1567535-0

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Järjestelmäsihteeri HUS-Servis, on ilmoitettu HUS -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut HUS. Kyseessä on vakio työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 99 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa