Duunitori suosittelee
Hankintainsinööri

Destia

Vantaa

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

Business Consultant

Studentwork

Helsinki

Testiautomaatioasiantuntija

Qentinel QA

Espoo

Integraatioiden erikoisasiantuntija

Elisa Appelsiini

Helsinki

Työpaikkakuvaus


HUS-Logistiikka on HUS:n liikelaitos, joka vastaa Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin hankinta- ja logistiikkapalveluista. HUS-Logistiikan liikevaihto on 180 milj. euroa ja työntekijöitä on 260. Liikelaitos tuottaa palveluita HUS:n omien yksiköiden lisäksi Uudenmaan kunnille ja HYKS-erityisvastuualueen sairaanhoitopiireille. HUS-Logistiikka on kehityshakuinen ja laajeneva kunnallinen liikelaitos sekä julkisen hankinnan ja terveydenhuollon logistiikan edelläkävijä.

Etsimme hankintayksikköömme hankinta-asiantuntijaa.

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän ja haastavan toimintaympäristön terveyden- ja sairaanhoidon laitteiden, tarvikkeiden ja palveluiden parissa.

Vastaat tarvikkeiden, laitteiden ja palveluiden kilpailuttamisesta ja sopimushallinnasta. Asiakkaitamme ovat erikoissairaanhoidon sekä perusterveydenhoidon asiantuntijat ja työntekijät HUS:n ja HYKS-erva-alueen sairaaloissa, jäsenkuntien terveyskeskuksissa ja muissa julkisissa terveyden- ja sairaanhoidon palveluita tuottavissa yksiköissä.

HUS-Logistiikka kilpailuttaa mm. lääkinnällisiä laitteita, leikkaussalituotteita, sairaalakalusteita, kertakäyttöisiä hoitotarvikkeita ja apuvälineitä sekä erilaisia asiantuntija- ja ostopalveluita.

Pystyt vetämään läpi hankintaprosessin hankinnan kohteen määrittelystä sopimushallintaan asti projektimaisesti. Osaat johtaa asiantuntijatyöryhmää tavoitteellisesti. Yhteistyö asiakkaidemme ja toimittajiemme kanssa sujuu sinulta luontevasti. Työnkuvaasi kuuluu lisäksi tarjousvertailujen ja valintaesityksen laatiminen yhdessä kliinisten asiantuntijoiden kanssa sekä hankintasopimuksista vastaaminen.

Osaat hyödyntää monipuolisesti Excel- ja Word-ohjelmia työssäsi ja tulet hyvin toimeen erilaisten tiedonhallintaohjelmien sekä ERP-järjestelmien kanssa.

Työssäsi tarvitset hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, oma-aloitteisuutta sekä kykyä ymmärtää asiakkaidemme tarpeet. Tuntemus terveydenhuoltoalasta ja terveydenhuollon tuotteista sekä kokemus alan hankinta- tai myyntitehtävistä katsotaan eduksi.

Hakukelpoisuus Hankinta-asiantuntijan kelpoisuusehtona on soveltuva korkeakouluasteen tutkinto tai keskiasteen tutkinto ja riittävä kokemus alan tehtävistä.

Kohteen aloituspäivämäärä: 2016-12-4
Ensisijainen sijainti: Vantaa
Organisaatio: 9401 Hankintapalvelut, Hus-Logistiikka
Työsuhteen tyyppi: Vakinainen
Työpaikan tyyppi: Vakio
Aikataulu: Kokopäiväinen
Työvuoro: kokopäivätyö
Noudatettava työ- tai virkaehtosopimus: KVTES
Yhteystiedot:

Ostopäällikkö Hillevi Flytström puh. 050 462 5301, ostopäällikkö Susanna Ahlroth, puh. 050 428 7812 tai hankintapäällikkö Martti Hirvensalo, puh. 040 550 2222.

http://www.hus.fi/tyopaikat/PublishingImages/HUS_banneri_Marko_580x150.jpg
Työnantajakuvaus: HUS on Suomen suurin erikoissairaanhoidon toimija ja työnantaja. Vahvuutemme on osaava ja työssään viihtyvä henkilökunta, joka arvostaa avoimuutta ja yhdenvertaisuutta. Työmme tavoitteena on korkea laatu ja korostamme potilaan parasta. Tervetuloa työkaveriksemme!
Hakuaika päättyy: 2016-10-27

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Vantaa

Yritystiedot

Toiminimi Helsingin ja Uudenmaan Sairaanhoitopiirin kuntayhtymä Y-tunnus 1567535-0

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Hankinta-asiantuntija HUS-Logistiikka, on ilmoitettu HUS -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut HUS. Kyseessä on vakio työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 27.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vantaa , osoitteessa Vantaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 105 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa