Duunitori suosittelee
Kuljettajia

Foodora

Helsinki

Juristi arvopaperimarkkinatoiminnon sopimustehtäviin

Varma

Helsinki

Vuoropäällikkö

Sokotel Oy

Espoo

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Järjestelmätukihenkilö

Swarco Finland Oy

Espoo

Työpaikkakuvaus


HYKS Lasten ja nuorten sairauksien tulosyksikön erityispediatrian linjalla julkaistaan haettavaksi lastenkardiologian erikoistuvan lääkärin virka koulutuksen vaatimaksi ajaksi. Lastenkardiologian lisäkoulutusohjelman mukainen koulutus.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevältä vaadittava rikosrekisterilain mukainen rikosrekisteriote.

Hakukelpoisuus Terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa 559/94 säädetty laillistus tai lupa toimia lääkärin tehtävissä. Tehtävä edellyttää: Erikoislääkärin tutkinto lastentaudeissa.
Kohteen aloituspäivämäärä: 2017-1-1
Ensisijainen sijainti: Helsinki-Lastenklinikka
Organisaatio: 1112 Erityispediatrian Linja
Työsuhteen tyyppi: Vakinainen
Työpaikan tyyppi: Vakio
Aikataulu: Kokopäiväinen
Työvuoro: kokopäivätyö
Noudatettava työ- tai virkaehtosopimus: LS
Yhteystiedot: Erityispediatrian linjajohtaja Eero Jokinen, puh. 09 471 73332 tai osastonylilääkäri Jaana Pihkala, puh. 050 427 2278.http://www.hus.fi/tyopaikat/PublishingImages/HUS_banneri_Marko_580x150.jpg
Työnantajakuvaus: HUS on Suomen suurin erikoissairaanhoidon toimija ja työnantaja. Vahvuutemme on osaava ja työssään viihtyvä henkilökunta, joka arvostaa avoimuutta ja yhdenvertaisuutta. Työmme tavoitteena on korkea laatu ja korostamme potilaan parasta. Tervetuloa työkaveriksemme!
Hakuaika päättyy: 2016-11-8

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Helsinki-Lastenklinikka

Yritystiedot

Toiminimi Helsingin ja Uudenmaan Sairaanhoitopiirin kuntayhtymä Y-tunnus 1567535-0

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Erikoistuva lääkäri HYKS Lastenkardiologia, on ilmoitettu HUS -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut HUS. Kyseessä on vakio työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 08.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Helsinki-Lastenklinikka . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 105 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa